[CH] Croherze - Roleplay - 23.9 u 20:00

Započeo [CH]Alek_Cortez, Septembar 01, 2018, 18:29:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Kico. poslato Septembar 12, 2018, 16:38:23 POSLE PODNE
Pa dbr jeste bolji, ali su na balkanu vecinom svi navikli na smf...

Navilki jer je free xd, vBulletin je već dugi niz godina na našoj zajednici i ima odlične mogućnosti.

Još malo više od nedelju dana do opena, približava se!

Citat: [CH]Alek_Cortez poslato Septembar 12, 2018, 18:43:59 POSLE PODNE
vB je po mom misljenju jedan od simbola ch.
Mozda predjemo na xenforo
Bice glasanja posle globala o tome.
Lp, Alek

I to je fino samo treba neko ko zna fino sredit

VB je VB, xenforo se pokazao kao sranje , makar kada je vasa zajednica u pitanju, nekako netipicno, prosto mi se nije uklopilo.

Dobre stvari ne treba menjati.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Sretno ljudi!  ;)

Member since 13.08.2013. godine
"Bit će zlato sve što taknem, nek me zovu institucija"
www.story-life.net

Zdravo,
Na CH sam igrao od 2010. godine. U pocetku je bilo sve zezancija i tada je bio i dobar server, naravno treba uvjek da postoje neka pravila i red. Vi ste to sjebali, onako grubo da kazem i da Alek Cortez (nemam nista protiv tebe osobno) koji je bio protjeran koliko ja znam sad reklamira srw? #moneydoeverything
a i vala ne vracam se vise; na DM me pfeifer banovo zbog speedhacka a bio sam GS. i ja odvozio event oborio rekord, on me bana. Ja ga ondje trazim de me unbanaj i pusti opet da odvozim ako ne budem isto banaj me 4ever (a reconaj) i nije htio glumi neki q - eto mu sad nek glumi kad je sam na srw hehe
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

Citat: Deko poslato Septembar 13, 2018, 13:06:33 POSLE PODNE
Zdravo,
Na CH sam igrao od 2010. godine. U pocetku je bilo sve zezancija i tada je bio i dobar server, naravno treba uvjek da postoje neka pravila i red. Vi ste to sjebali, onako grubo da kazem i da Alek Cortez (nemam nista protiv tebe osobno) koji je bio protjeran koliko ja znam sad reklamira srw? #moneydoeverything
a i vala ne vracam se vise; na DM me pfeifer banovo zbog speedhacka a bio sam GS. i ja odvozio event oborio rekord, on me bana. Ja ga ondje trazim de me unbanaj i pusti opet da odvozim ako ne budem isto banaj me 4ever (a reconaj) i nije htio glumi neki q - eto mu sad nek glumi kad je sam na srw hehe

eto dobrodosao si nazad

sto se mog proterivanja tice , ja sam proteran jer sam na /o rekao da ce bronx da postane 37 i 38 (jer je kupio), sto se ispostavilo tacno , sad sam tu ima godinu dana vec , i tvrdim da je trenutno ownerstvo najbolje u istoriji ch zbog odnosa ownera i staffa prema igracima
CROHERZE

Sa nama na openu bit ce vecinom poznat svima mozda nekima i ne,to je Suarez16 sa Youtubea;tako da vas pozivamo sve jos jednom da nam se pridruzite na otvorenju najstarije zajednice na Balkanu. Croherze Roleplay

Ovaj mod će biti vrh. Stvarno ima hrpa poslova i mape su nevjerovatne znači.

Nedelja 20:00H cekamo vas !! CH:RP nikad jaci !!
Registrujte se na forumu i pogledajte sta vas sve ocekuje www.croherze.com