Ucitavanje mapa

Započeo Scar<3, Septembar 01, 2018, 03:48:30 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Uzeo sam Zennox Gaming edit NK 3.1 JA MSM. I ne ucitavaju se mape banke nargila bara mislim ucitavaju ali jako slabo kada se priblizis i dalje se slabo ucitava
Dio skripte:Saljem sta treba
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem):Saljem po potrebi update sam stremes i plugin

Vlasnik,Scripter Electric Gaming 

https://imgur.com/a/7EBfN

Imaš jednostavno previše streamer objekata na tom mjestu, uglavnom više nego jednu mapu, i vjerovatno koristiš visok draw distance, što vjerujem da ti svi savjetuju da uradiš ali to i nije nešto dobro, previše mapa na malom području sa visokim draw distanceom rezultira da ne vidiš dosta objekata, draw distance neka ti bude 300-400, i pogledaj da minimiziraš broj nepotrebnih mapa tj. objekata u tom području. Zato ti se ne učitavaju fino mape.

Bas to sto je Slade rekao, stavit ces npr ddistance na 1000 i ono ce ucitvat mape cak i koje igrac verovatno ne moze da vidi a ipak su mu ucitane...
Maksimalan broj objekata je 1000, streamer je tricky plugin, ima svoje mane i prednosti :D
On kreira objekat i cim igrac napusti dd on ga unisti da bi mogao da kreira novi (jer je maksimalan br kreiranih objekata 1000)
Stavi dd na 450.0 i trebalo bi da pomogne :)
- Mesecni boost pusten ! -
193.104.68.23:27017