Eror

Započeo Ђенерал, Jul 08, 2018, 13:17:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Pokusao sam napraviti specnick tj uzeo sam sa nekog mode ne znam taco koi je ali desavaju mi se ovi erori SLIKA: https://uploaduj.me/a/1yI37-1531048595
Dio skripte:PWN
Pawno Code: [Izaberi]
Kod: [Izaberi]
YCMD:changename(playerid, params[], help)
{
   if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 6) return Error(playerid, "Niste u mogucnosti koristiti ovu komandu.");
   if(!AdminDuty[playerid]) return Error(playerid, "Da bi koristili ovu komandu morate biti admin na duznosti");
   if(AdminKodUlogovan[playerid] == 0) return Info(playerid,"Morate biti ulogovani na admin kod!");
   new id, novoime[32], newname[40], string[256];
   new year, month, day;
   if(sscanf(params, "us[32]", id, novoime)) return Koriscenje(playerid, "/changename [ID][Ime_Prezime]");
   format(newname, sizeof(newname), "Korisnici/%s.ini", novoime);
   if(!IsPlayerConnected(id)) return Error(playerid, "Pogresan ID.");
   if(fexist(newname)) return Error(playerid, "Novo ime vec postoji u bazi podataka!");
   getdate(year, month, day);
    format(string, sizeof(string), "{FF4500}[L:SECURITY] %s je promenio ime igracu %s u %s (%d-%d-%d)", GetName(playerid), GetName(id), novoime, month, day, year);
    printf("%s",  string);
    SAMF(-1, "{FF4500}[L:SECURITY] %s je promenio ime igracu %s u %s .", GetName(playerid), GetName(id), novoime);
   SacuvajKorisnike(id);
   PromeniImeIgracu(GetName(id), novoime, id);
   g_SCMF(id, -1,"Admin %s vam je promenio ime u %s.", GetName(playerid), GetName(id));
   g_SCMF(id, -1,"Prijavite se sa novim imenom %s.", novoime);
   g_Kick(id);
   return 1;
}

Jednostavno: Prilagodi svom modu.

Ne možeš samo tako kopirati komandu sa nekog drugog moda i očekivati da radi.

if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 6) return Error(playerid, "Niste u mogucnosti koristiti ovu komandu.");
   if(!AdminDuty[playerid]) return Error(playerid, "Da bi koristili ovu komandu morate biti admin na duznosti");
   if(AdminKodUlogovan[playerid] == 0) return Info(playerid,"Morate biti ulogovani na admin kod!");

Sve te poruke moraš "prebaciti" u SendClientMessage ili definirati Error,Info

AdminKodUlogovan uopće nemaš pa moraš izbrisati tu liniju ili prilagodit ime varijable(ako imaš)

Predpostavljam da ćeÅ¡ nakon toga imati joÅ¡ errora,npr g_SCMF ako to nemaÅ¡,g_Kick takoÄ'er.

Ukratko:To se ne radi tako.