Propadanje vozila kroz mapu u CreateDynamicObject

Započeo Kamberovic, Jul 02, 2018, 13:04:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ukoliko neko ima riješenje za propadanje vozila kroz mapu da to podjeli s nama.Korištenje CreateObject za podlogu nije dobro po meni jer ima limit i kad tad će se doći do limita.
Dio skripte: [ pawn ]//[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]//[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //
Poslednja Izmena: Jul 02, 2018, 18:07:34 POSLE PODNE od Bašovski
Amazing Gaming ~Bayside~
Owner & Developer

amazinggamingrp.e-gear.net:7737

Nema resenja, jedino CreateObject, ili da stavis vecu draw distancu na mapi, ali to moze imati ikontra efekat.

CreateObject ima limit, zato koristimo Streamer, ali i streamer ima limit, samo 500 objekata moze da se stream-uje u jednom trenutku.

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Istina,CreateObject i nije najbolje riješenje no mislim da ga na kraju ipak svi koriste(Barem ja ne znam da je netko iznio bolju mogućnost koja funkcionria u praksi a ne samo u teoriji)..Nadamo se povećanju CO na 2000 ,najavljivali su ali ništa izgleda...

A ne znam koliko podloga imaš,ne vjerujem da će 20ak objekata napraviti značajnij problem.

Radnja mi je na selu, i samim time ima dosta mapa u jednom mjestu, a pogotovo jer mi je skoro čitav grad re-mapovan.
Kada bih koristio createobject vremenom bi prešao limit, za sada kao jedino riješenje moram koristiti CreateObject
Amazing Gaming ~Bayside~
Owner & Developer

amazinggamingrp.e-gear.net:7737