Ne vidi se status vozila na /v list

Započeo kim3205, Maj 18, 2018, 23:05:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning):problem liste vozila nije mi jasno al sve je ok ?  :-[ pa tk da pogledaj te skriptu i sliku
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
else if(strcmp(vehicle, "list", true) == 0)
	{
	    new carkey = PlayerInfo[playerid][pVozilo1];
		new carkey2 = PlayerInfo[playerid][pVozilo2];
		new carkey3 = PlayerInfo[playerid][pVozilo3];
		if(PlayerInfo[playerid][pVozilo1] == -1 && PlayerInfo[playerid][pVozilo2] == -1 && PlayerInfo[playerid][pVozilo3] == -1)
		{
  			SendClientMessage(playerid, COLOR_RED,"----------------------------------[ Lista vozila ]----------------------------------");
    		SendClientMessage(playerid, BELA2,"  Nemate nijedno vozilo!");
     		SendClientMessage(playerid, COLOR_RED,"-------------------------------------------------------------------------------------------");
      		return 1;
		}
	    else
		{
  			SendClientMessage(playerid, COLOR_RED," ");
  			SendClientMessage(playerid, COLOR_RED,"----------------------------------[ Lista vozilaa ]----------------------------------");
  			if (PlayerInfo[playerid][pVozilo1] != -1)
			{
    			new string[400];
				format(string, sizeof(string), "{BFC0C2} 1.SLOT| Model: %s  Cena: %d  Tablice:[%s] Boja 1 ID:[%d]   Boja 2 ID:[%d]   Zakljucano:[%s] Neaktivnost[USKORO] Registrovano jos[USKORO]", VoziloInfo[carkey][vModel], ceneAuta(VoziloInfo[carkey][vModel]),VoziloInfo[carkey][vTablice], VoziloInfo[carkey][vBoja1], VoziloInfo[carkey][vBoja2], VoziloInfo[carkey][vZakljucan]);
				SendClientMessage(playerid, -1, string);
			}
			if (PlayerInfo[playerid][pVozilo2] != -1)
			{
				new string[400];
				format(string, sizeof(string), "{BFC0C2} 2.SLOT| Model: %s  Cena: %d  Tablice:[%s] Boja 1 ID:[%d]   Boja 2 ID:[%d]   Zakljucano:[%s] Neaktivnost[USKORO] Registrovano jos[USKORO]", VoziloInfo[carkey2][vModel], ceneAuta(VoziloInfo[carkey2][vModel]), VoziloInfo[carkey][vTablice], VoziloInfo[carkey2][vBoja1], VoziloInfo[carkey2][vBoja2], VoziloInfo[carkey][vZakljucan]);
				SendClientMessage(playerid, -1,string);
			}
			if (PlayerInfo[playerid][pVozilo3] != -1)
			{
				new string[400];
				format(string, sizeof(string), "{BFC0C2} 3.SLOT| Model: %s  Cena: %d  Tablice:[%s] Boja 1 ID:[%d]   Boja 2 ID:[%d]   Zakljucano:[%s] Neaktivnost[USKORO] Registrovano jos[USKORO]", VoziloInfo[carkey3][vModel], ceneAuta(VoziloInfo[carkey3][vModel]), VoziloInfo[carkey][vTablice], VoziloInfo[carkey3][vBoja1], VoziloInfo[carkey3][vBoja2], VoziloInfo[carkey][vZakljucan]);
				SendClientMessage(playerid, -1,string);
			}
            SendClientMessage(playerid, COLOR_RED,"-------------------------------------------------------------------------------------------");
		}
	}
	return 1;

Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://i.imgur.com/ykvjNPJ.jpg

i am king!

Chat je ogranicen na 128 karaktera, ti ovde imas vise zato ti i ne prikazuje.

Citat: Ñ,Ñ"яzι¢ poslato Maj 19, 2018, 12:00:55 POSLE PODNE
Chat je ogranicen na 128 karaktera, ti ovde imas vise zato ti i ne prikazuje.
Kako on to probija limit? Koliko ja vidim nigde😀

Ti si dirao ja msm pVozilo vrednosti jer na gtarp modovima je default 999 ja msm pa ti zato ne radi ali to je povezano sa drugim. Nije potreban da za svaki if formatiras novi string.. totalno nepotrebno. Napravi jedan i nece ti trebati 400 karaktera.

Citat: Tosic ãƒ,, poslato Maj 19, 2018, 19:00:51 POSLE PODNE
Kako on to probija limit? Koliko ja vidim nigde😀

Ti si dirao ja msm pVozilo vrednosti jer na gtarp modovima je default 999 ja msm pa ti zato ne radi ali to je povezano sa drugim. Nije potreban da za svaki if formatiras novi string.. totalno nepotrebno. Napravi jedan i nece ti trebati 400 karaktera.

Pa koliko kako ?

i am king!