Pesma nece da se pusti!

Započeo ʙᴜsᴛᴇʀ ᴄᴏɴɴᴇʟʟʏ, April 20, 2018, 19:52:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem (Error/Warning): Ovako, znaci kada kucam /pustiyt, izadje mi onaj dialog da nalepim link YT pesme, onda ja kada nalepim HotLink sa kiwi6, stigne mi poruka SAMO YOUTUBE LINKOVI! Onda uzmem ja neki YT link, tu nalepim, i onda gore se pojavi onaj text AudioStream i itd... AudioStreamForPlayer (www.mwrserver.com i jos nesto, ali muzika nece da krene, zna neko da resi?!
Dio skripte: KOMANDA I DIALOG:
YCMD:pustiyt(playerid, params[],help)
{
    if(PI[playerid][Admin] == 6 || IsPlayerAdmin(playerid))
	{
 		ShowPlayerDialog(playerid, 7789, DIALOG_STYLE_INPUT, "{FFFFFF}Pustanje YouTube muzike", "{FFFFFF}Molimo unesite link youtuba kako bi ste pustili muziku:\n(Primjer: www.youtube.com/watch?v=aY315DSuhVw)","Pusti","Izadji");
	}
	else return Ovlascenje(playerid);
    return 1;
}
A OVAJ MWR SERVER I TO:
    if(dialogid == 7789)
    {
    	if(response)
    	{
		    if(!response) return 1;
	    	if(!strlen(inputtext)) return ShowPlayerDialog(playerid, 7789, DIALOG_STYLE_INPUT, "{FFFFFF}Pustanje YouTube muzike", "{FFFFFF}Molimo unesite link youtuba kako bi ste pustili muziku:\n(Primjer: www.youtube.com/watch?v=aY315DSuhVw)","Pusti","Izadji");
	    	if(strfind(inputtext,"www.youtube.com",true) == -1) return ShowPlayerDialog(playerid, 7789, DIALOG_STYLE_INPUT, "{FFFFFF}Pustanje YouTube muzike", "{FFFFFF}Molimo unesite link youtuba kako bi ste pustili muziku:\n(Primjer: www.youtube.com/watch?v=aY315DSuhVw)\nSAMO YOUTUBE LINKOVI!","Pusti","Izadji");
         	new localURL[128];
         	strmid(localURL,inputtext,strfind(inputtext, "v=")+2,strfind(inputtext, "v=")+19);
          	new localString[128];
         	format(localString, 128, "http://mwrserver.com/youtube.php?videoid=%s",localURL);
			foreach(Player, i)
			{
			    if(MusicAvalible[i] == false)
	   			{
					PlayAudioStreamForPlayer(i, localString);
				}
 			}
   	 	}
   	 	else
	  	{
			SCM(playerid, ZUTA, "Odustali ste od pustanja YouTuba igracima");
	  	}
	  	return 1;
    }

Debug iz server_log: //
Neke video/slike: //
Founder of
Digression Community

Fakticki je nemoguce da pustis sa yt pesmu IG,vidis da je tu stavljen taj link koji pokusava da automatski konvertuje pesmu sa yt u direct link.Ne uspeva to dzabe ti sluzi ta komanda.Bolje odradi lepo /pustimuziku i stavi tu convertane kiwi linkove i lepo ko covek odradis koju god ti oces muziku

Ja sam imao komandu istu i cuo sam da vise ne moze da se pusta sa yt ig pesmu nadji u up modu /pustimuziku i ides na kiwi uzimas direct link i radice ti
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----