'Gubi' se score/novac 'na cudan nacin'

Započeo Plen Ki Mun, Mart 24, 2018, 16:24:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): To je ono što sam primjetio maloprije i molio bih da netko ozbiljan pomogne a ne da trošim vrijeme na nešto drugo. Problem je sljedeći. Kada se korisnički račun kreira sve se lijepo spremi bez ikakvih problema. Nakon što sam se registrirao, ižasao sam sa servera i ušao opet na login, i kada sam upisao tocnu sifru sve mi se ucitalo kako treba (to jest statistika score/novac). E sada, kada sam opet išao da moram da se prijavim, i namjerno sam upisao krivu šifru, i nakon toga sam izbacen sa servera. I nakon što sam opet ušao da se login, stats je bio na nuli (0) to jest score/money. Isto je tako kada igrac dobijem ban ili je izbacen zbog krive lozinke, kao da mu se sve pogubi i ne spremi score/novac. @Ino42O

Dio skripte: Neznam što da postavim, tako da cekam da netko kaze gdje bi mogao biti problem da mu pokazem kod.
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //

Ne znam*

Vjerojatno znas ako neko vrijeme igras samp na vecini servera ima kod, 'Igrac se diskonektovao razlog: Disconnect ili Kick/ban', u tvom slucaju gubi se samo kada bude kickan ili banan, probaj da kreiras provjeru ako je kick/ban da mu savea acc a mozda sam i fejlao cijeli odgovor i jednostavno ne sejvas podatke u komandi igracu kad ga banas ili kjk vec, nisam nesto danas inspirisan xD
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

...

*

Koji mod koristis ?
Ako koristis SG e onda si zezno neki dio skripte to se i men dogadjalo al samo na SG ...
I sta ti pise u srv_logu ? Posalji ovde da vidimo ... ( To prvo gledas,a posle forum i to ...  8) )

Napravi varijablu logged[MAX_PLAYERS]

Zatim na OnPlayerConnect stavi logged[playerid] = false;
Na uspjesnom loginu i registraciji stavi logged[playerid] = true;

Zatim gdje spremas podatke napravis provjeru if (logged[playerid]) { sve za spremanje.ovdje }
Software Developer

Citat: Ino42O poslato Mart 24, 2018, 16:53:27 POSLE PODNE

Zatim gdje spremas podatke napravis provjeru if (logged[playerid]) { sve za spremanje.ovdje }

Ah mene budale, nisam to primjetio.

- Hvala ti puno Ino.  :)

Citat: Ino42O poslato Mart 24, 2018, 16:53:27 POSLE PODNE

aha stavljao je 0 na onplayerconnectu, nije nam to rekao xD
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci