[FG] Future Gaming HardPlay - USKORO SA VAMA

Započeo ᴘᴇᴋɪ, Mart 11, 2018, 12:33:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120563.msg831497#msg831497 date=1521402424]

ae odgovori na ovo i postavljam scrnove xoxo
Hehe izostavio sam TrueLife i authora da izmenim, oh ne koji sam ja dizajner

Citat: Pekii poslato Mart 18, 2018, 20:50:31 POSLE PODNE
Kae stari profil ovaj profil duze od godinu dana koristim, dobar li si?
a kaze sad na fbu na mess u poruci da na drugom profilu smo pisali hoho
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

To je ono kad ostane bez argumenata pa krene bezrazložno da sam sebe zakopava rečima "koji sam ja dizajner", zapravo to je jako jadno i nije ironično
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjen S. poslato Mart 18, 2018, 20:59:49 POSLE PODNE
To je ono kad ostane bez argumenata pa krene bezrazložno da sam sebe zakopava rečima "koji sam ja dizajner", zapravo to je jako jadno i nije ironično

Jpg sta ces.. Jadno kao i tvoj zivot..
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120563.msg831506#msg831506 date=1521403123]
a kaze sad na fbu na mess u poruci da na drugom profilu smo pisali hoho

Hoho, ja jos uvek cekam slike mojih kurcenja #ez karded #ez dizajn odradjen #ez ovo #ez amazon #ez ono

Citat: Pekii poslato Mart 18, 2018, 21:03:36 POSLE PODNE
Jpg sta ces.. Jadno kao i tvoj zivot..
Hoho, ja jos uvek cekam slike mojih kurcenja #ez karded #ez dizajn odradjen #ez ovo #ez amazon #ez ono
steta imas srece sto ti je blokiran profil od strane fba pa si morao novi, ipak si ti profesijonalni karder i dizajner, a i mozes takodjer da unlockas profil sa svojom licnom/potvrdis prijatelje, unlockaj pa cu poslikati ja :D kad budes unlockao imas gore opciju da posaljes poruku i posalji mi da si unlock i tjt, do tada lock teme :D
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci