Kupujemo/iznajmljujemo aktivne Facebook račune (isplate tjedno) - SBR/HRV

Započeo dinkO14, Maj 19, 2016, 18:32:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Andrijevic poslato Februar 18, 2018, 21:41:33 POSLE PODNE
Raspitivao sam se ja pre par meseci, nije aktivno vise.

taman sam pomislio da oce da uzmu imam 5 komda xD

La vita E bella

Pozdrav svima, javljam vam da smo ponovno u funkciji nakon malo duže stanke.

Nažalost i dalje vrijedi pravilo da je accounte moguće "posuditi" samo iz Srbije i Hrvatske, ali i oni koji su iz Bosne(ili šire), mogu se javiti jer i za njih imamo poslovni prijedlog.

Citat: raiN poslato Januar 27, 2019, 18:16:02 POSLE PODNE
Pozdrav svima, javljam vam da smo ponovno u funkciji nakon malo duže stanke.

Nažalost i dalje vrijedi pravilo da je accounte moguće "posuditi" samo iz Srbije i Hrvatske, ali i oni koji su iz Bosne(ili šire), mogu se javiti jer i za njih imamo poslovni prijedlog.
Napisi u PM o kojem se prijedlogu radi. (Njemacka)

Bump, svi zainteresirani nek se jave na PM :)

Napominjem da nakon suradnje i dalje možete koristiti account bez problema, za sve kojima je tema nepoznata, neka se vrate par stranica unazad pa pročitaju.
Poslednja Izmena: Januar 28, 2019, 20:33:58 POSLE PODNE od raiN

Citat: raiN poslato Januar 28, 2019, 20:30:35 POSLE PODNE
Bump, svi zainteresirani nek se jave na PM :)

Napominjem da nakon suradnje i dalje možete koristiti account bez problema, za sve kojima je tema nepoznata, neka se vrate par stranica unazad pa pročitaju.
jel ovo moze jos ako je vec neko uzimao?
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Citat: Alex ãƒ,, poslato Januar 28, 2019, 22:55:56 POSLE PODNE
jel ovo moze jos ako je vec neko uzimao?

Može, ali isključivo na drugom accountu koji mora biti star barem 2 mjeseca i da je aktivan.

Imam dosta naloga sa preko 3,4 godine trajanja, al iz BiH sam, da li mi se mozes javiti privatnom porukom sa tim prijedlogom?

bilo je lijepo dok je trajalo.

BUMP!

I dalje su nam potrebni accounti, ovog puta veca količina pa postoji mogućnost dogovora za suradnju(za sve informacije može na PM).

TakoÄ'er, ovisno o accountu i njegovoj aktivnosti, nije primorno da account bude real(ukratko, u nekim slučajevima možemo uzeti i samp profile i slično, ali je bitno da su aktivni). I dalje vrijedi pravilo da accounte primamo samo iz Hrvatske ili Srbije(nažalost, ali i oni koji su iz BiH i slično, mogu se javiti jer i za njih imamo ponudu).

Ajde ovako da ne ispadnem supak momak je odradio svoj posao i poslao mi pare koje je trebao, ali sada kada hocu ja na svom sopstvenom profilu pokrenuti reklamu jer mi treba za firmu ne mogu jer je ads account disabled i nemam admin prava na njemu jos cak sto pise kao da je dug 18e. Sve je bilo savrseno ali ovo momci.. https://uploaduj.me/i/aP12d-1554279199
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Iz Hrvatske sam i imam visak acc jedan,pa mozemo li se onda dog nesto? PM ?

Citat: Alex ãƒ,, poslato April 03, 2019, 10:13:15 PRE PODNE
Ajde ovako da ne ispadnem supak momak je odradio svoj posao i poslao mi pare koje je trebao, ali sada kada hocu ja na svom sopstvenom profilu pokrenuti reklamu jer mi treba za firmu ne mogu jer je ads account disabled i nemam admin prava na njemu jos cak sto pise kao da je dug 18e. Sve je bilo savrseno ali ovo momci.. https://uploaduj.me/i/aP12d-1554279199

Pozdrav, ovo ćemo rješiti preko PM-a da ne spammamo temu.

Lijep pozdrav,
raiN.