Problem oko kick komande

Započeo Agent 47, Februar 04, 2018, 16:12:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:Sve vam kaze na slici ako treba ostavicu dole kick cmd pa mi vi izmenite
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://prntscr.com/i9z3ot
CMD:kick(playerid,params[])
{
    new id,reason[128],msg[128],msg2[128],name[MAX_PLAYER_NAME];
    if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SendClientMessage(playerid,COLOR_GREY,"Niste autorizovani za ovu komandu");
	if(!IsPlayerConnected(id)) return SendClientMessage(playerid,COLOR_GREEN,"Taj igrac nije online");
	else if(sscanf(params,"us[128]",id,reason)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD2, "/kick [ID/Name] [Razlog]");
    else
	{
		GetPlayerName(id,name,sizeof(name));
		format(msg,sizeof(msg),"[KICK] %s je kikovan sa servera razlog: %s",name,id,reason);
		SendClientMessageToAll(COLOR_LIGHTRED,msg);
		format(msg2,sizeof(msg2),"[KICK-INFO] Kikovan si sa servera od strane admina razlog: %s",reason);
		SendClientMessage(id,COLOR_LIGHTBLUE,msg2);
		SetTimerEx("Kickanje",500,false,"i",id);
		Kick(id);
	}
    return 1;
}
forward Kickanje(id);
public Kickanje(id) return Kick(id);
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Izbaci samo [KICK] je kikovan od strane admina razlog: 0
Problem je u kodu
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

CMD:kick(playerid,params[])
{
	if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SendClientMessage(playerid,COLOR_GREY,"Niste autorizovani za ovu komandu");

static targetid,
	    reason[128];

if(sscanf(params,"us[128]",targetid,reason)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD2, "/kick [ID/Name] [Razlog]");

if (targetid == INVALID_PLAYER_ID)
	    return SendClientMessage(playerid,COLOR_GREEN,"Taj igrac nije online");

static string[128],
		name[MAX_PLAYER_NAME];

GetPlayerName(id,name,sizeof(name));

format(string,sizeof(string),"[KICK] %s [%d] je kikovan sa servera razlog: %s",name,targetid,reason);
	SendClientMessageToAll(COLOR_LIGHTRED,string);

format(string,sizeof(string),"[KICK-INFO] Kikovan si sa servera od strane admina razlog: %s",reason);
	SendClientMessage(targetid,COLOR_LIGHTBLUE,string);

SetTimerEx("Kickanje",500,false,"i",targetid);
	return 1;
}

forward Kickanje(id);
public Kickanje(id) return Kick(id);

Pokusaj ovako

Citat: TheVinny poslato Februar 04, 2018, 16:25:49 POSLE PODNE
Koji je problem :D :D
Citat: AdzoXx poslato Februar 04, 2018, 16:32:40 POSLE PODNE
I koji je problem?  :o
Citat: Maclane poslato Februar 04, 2018, 16:41:58 POSLE PODNE
Ja navidim ovdje gresku
Citat: Moren0 poslato Februar 04, 2018, 17:04:31 POSLE PODNE
Izbaci samo [KICK] je kikovan od strane admina razlog: 0
Problem je u kodu

ma daj bjezite vise u kurac, ako nemate sta pametno napisati ne pisite nista, imate offtopic i igre one pa tamo skupljajte postove
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=119333.msg816166#msg816166 date=1517767057]
ma daj bjezite vise u kurac, ako nemate sta pametno napisati ne pisite nista, imate offtopic i igre one pa tamo skupljajte postove
Druze,postavio sam pitanje ,,koji je problem,,jer je decko/momak postavio samo kod nije napisao tacno sta mu se desava pre postavljanja naseg pitanja tako da nema potrebe za takvim tonom i recnikom,druga stvar meni postovi nisu bitni tako da mi nije stalo da idem od teme do teme i skupljam postove kao sto ti kazes,nego hocu da pomognem koliko mogu.Hvala lepo!  >:( >:(

Citat: TheVinny poslato Februar 04, 2018, 19:20:25 POSLE PODNE
Druze,postavio sam pitanje ,,koji je problem,,jer je decko/momak postavio samo kod nije napisao tacno sta mu se desava pre postavljanja naseg pitanja tako da nema potrebe za takvim tonom i recnikom,druga stvar meni postovi nisu bitni tako da mi nije stalo da idem od teme do teme i skupljam postove kao sto ti kazes,nego hocu da pomognem koliko mogu.Hvala lepo!  >:( >:(
problem je u tome koliko god upozorenja posaljes, koliko god puta kazes oni opet po svom, provjeri teme koje sam lockao malo, ima potrebe za takvim tonom jer kad fino kazem inace ne slusaju, sad kad dobiju upozorenje valjda ce slusati i 'Koji je problem' mu je bas pomoglo

EDIT: i zaboravio sam lockati, ako imas sta da se raspravljamo slobodno se javi pp
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci