Ideje za pravdanje časova

Započeo Ognjen., Januar 22, 2018, 15:19:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

#A.J.

Ideja za pobjeć s najtežeg predmeta, u mom slučaju Tehnička Mehanika
Profa, moram do hitne, ali prije toga uzmite šestar i porežite se malo, ali razmeljajte krv po ruci i oni će vam stavit' jod i tjt. :D
Porežite se na ruci, ali iznad lakta da roditelji ne primjete hahaha :D

U mom slucaju razredni je zakon lik, ne dodjem skoro ceo mesec u skolu upise mi 61 opravdanih casova za Novembar :D
Zatim za Decembar opet ne dodjem skoro pola meseca i op upise mi 50 opravdanih :D
Cista kraljina. xD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

#A.J.

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Januar 22, 2018, 22:59:07 POSLE PODNE
U mom slucaju razredni je zakon lik, ne dodjem skoro ceo mesec u skolu upise mi 61 opravdanih casova za Novembar :D
Zatim za Decembar opet ne dodjem skoro pola meseca i op upise mi 50 opravdanih :D
Cista kraljina. xD
zato meni smanji vladanje na 4 što sam bježo, baš ono ekstra :D
u drugom plg valja se popravit hahaha

Citat: Captain Foux poslato Januar 23, 2018, 00:43:20 PRE PODNE
zato meni smanji vladanje na 4 što sam bježo, baš ono ekstra :D
u drugom plg valja se popravit hahaha
Sta da kazem ja za 1 god srednje samo 1 bio na tehnickom crtanju i na kraju godine dosao nisam ni znao da se promenio profesor..

Citat: Noki poslato Januar 23, 2018, 00:57:51 PRE PODNE
Sta da kazem ja za 1 god srednje samo 1 bio na tehnickom crtanju i na kraju godine dosao nisam ni znao da se promenio profesor..

'novi profesor, dobar dan profesore'

'ko si ti, novi ucenik?'

xd
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Captain Foux poslato Januar 22, 2018, 22:52:21 POSLE PODNE
Ideja za pobjeć s najtežeg predmeta, u mom slučaju Tehnička Mehanika
Profa, moram do hitne, ali prije toga uzmite šestar i porežite se malo, ali razmeljajte krv po ruci i oni će vam stavit' jod i tjt. :D
Porežite se na ruci, ali iznad lakta da roditelji ne primjete hahaha :D
A ko je lud da se sece zbog ocene hahahahah

Kod nas je koga ne zanima ne mora ni doci i deri

#A.J.

Citat: Noki poslato Januar 23, 2018, 00:57:51 PRE PODNE
Hahahahaha ja iz tehnickog crtanja 4 imam, tkdjr 1. sam godina, ali taj mi se predmet najviÅ¡e sviÄ'a. Volim da crtam 3D modele, tlocrt, nacrt i bokocrt.
Gledam 3D model i predstavljam ga na papiru, moćno mi jbga, ne znam što. :D
Treba otvorit diskusiju za školu, najveće provale i to hahaha. :D

@Tosic ãƒ,, Srednja nije obavezna, tako nama kažu. :D
Tehnička Mehanika, od mogućih 60 časova 13 sam bio..

A je l' zna neko u Srbiji sa koliko neopravdanih se smanjuje vladanje?
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Januar 24, 2018, 11:36:44 PRE PODNE
Zavisi gde. Recimo u Frizerskoj S.S se smanjuje sa 6 neopravdanih na cetvorku (ako taj neko ima 5)
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

SteXi.ılllı.

*

the bigger the lie, the more they believe

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Januar 24, 2018, 11:36:44 PRE PODNE
zavisi, od skole do skole, na primer ja dok sam bio u elektrotehnickoj tolerisalo se dosta, 17-18 pa su onda sledece godine smanjili na 12 a sledece godine sam vec morao da bezim iz te skole :D secam se da je u cetvrtoj godini bilo 7 za smanjenje ocene

Lepo odes u wc, lazes drugu da te lupi vratima i odes kod doktora na snimanje i on ti daje opravdanje. Iz mog iskustva!
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Meni je uspevalo da odem kod doktorke i zalim se na povracanje(zapravo uzmem kao majmun nabijem ruku u grlo,ispovracam se odem kod doktora),i kazem da li moze i za sledeci dan za svaki slucaj :D

Ne ide foliranje kod doktora jeer su redovi kod doktora 3-4h cekanja, jedino nocu kada su dezurni
Graphic & Web Designer

Kaze bio kod zubara  ;D

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994
SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif