Automatski mu se salje AL 105

Započeo .начо, Januar 18, 2018, 00:26:27 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Prase.amx poslato Januar 18, 2018, 01:15:17 PRE PODNE
Nemam pojma radim jednostavno na modu,odjednom se to radim vec 6 meseci na modu i jebeno se to pre 2 dana desilo nisam ni primetio ..
Jel ti se to desavalo ranije? jel se secas da li si mozda ubacivao nesto sto bih moglo imati veze sa tim ili uopste?

Ne tebra nisam nista u vezi Registera ubacivao :D , nisam ni nikakve FileScripter ...  ::) ???
Scripter - Ventura Project
Ventura Project IP: 91.134.193.97:7790

Jesi stavio neki include novi ali da ti dao neka osoba ne od neki forum?
The Eyes chico, they never lie..

PAWN | iTD | Web Development

to je i meni bio problem i ne znam kako fixat i jos uvek stoji npr kad popunis sve u registraciji seta mu npr 105 lvl admina ili npr kao kod mene sto je bilo 321 i tako..
skazy42O

Reborn - Developer & Owner
- www.reborn-ogc.com

Pregledaj sve include fajlove i vidi da li su ti plugini bili modifikovani, ako jesu samo ih zamijeni sa officijalnim
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: á'•Oá'ŽE á"•á'•á–‡Iá'­Tâš" poslato Januar 18, 2018, 22:09:15 POSLE PODNE
to je i meni bio problem i ne znam kako fixat i jos uvek stoji npr kad popunis sve u registraciji seta mu npr 105 lvl admina ili npr kao kod mene sto je bilo 321 i tako..

Citat: Belic poslato Januar 19, 2018, 11:43:10 PRE PODNE
Moras raditi novi Register od 0. Posto svaki SA mod ima taj bug samo sto neki ne znaju da ga koriste kad ispunis dialoge na registru setati se automatski Al 107 ne bitno koji lvl i onda mozes sve da radis s njim, tako da uzmes iz nekog moda npr. Balkan Extazy, Zara itd. uzmes od njih register ceo novi i nece ti se desavati

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Januar 19, 2018, 13:06:08 POSLE PODNE
Suti bolan, vidis da je lik pro skripter...

Citat: DeitY poslato Januar 19, 2018, 12:56:44 POSLE PODNE
ahahahahaa sve neki skripteri a ne znaju da fix jedan bug XDDD

Citat: TerzicY poslato Januar 19, 2018, 13:30:12 POSLE PODNE
Tvoje nije da vredjas, uostalom ne vidim da si mu pomogao uopste ???

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Januar 19, 2018, 13:33:10 POSLE PODNE
Ako ne zna jedan mali bug da resi, zasto drzi .amx u imenu? Stvarno ne kapiram.
Ja sam mu pomogao koliko sam mogao, ne kazem da sam ja pro skripter, vec ne kapiram zasto drzi .amx u imenu?

Citat: Vasić poslato Januar 19, 2018, 15:13:45 POSLE PODNE
Mozda ti je:
PlayerInfo[ playerid ][ pVip ] = 4;

spojena sa Admin funkcijom... Proveri to.

Zabranjeno je ismejavati bilo koga!
Zabranjeno je odgovarati na postove ukoliko nekome ne mozete dati savet ili mu ne mozete pomoci.

@Vasić @Raptorâ,,¢ @TerzicY @DeitY @Belic @á'•Oá'ŽE á"•á'•á–‡Iá'­Tâš"
Upozorenje :)
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Jel to UP obican mod sto je objavio Greddy ili vec neko drugo?
Nije moguce kao sto kazu gore,da to ne postoji u skripti,da ne postoji kako bih se sam setovao?
Pretrazi sve za pAdmin i ako naidjes na sumnjivo brisi

Pronadji ovu funkciju(Kako se vec zove),mozda mu to daje admina mozda ne :)

Adminp(0xFFFF80C8, string);

I ako ima neke veze sa bojom,ne znam proveri ako ne znas sta vise :)
Poslednja Izmena: Januar 19, 2018, 21:06:47 POSLE PODNE od Linsco

Citat: Linsco poslato Januar 19, 2018, 21:04:28 POSLE PODNE
Jel to UP obican mod sto je objavio Greddy ili vec neko drugo?
Nije moguce kao sto kazu gore,da to ne postoji u skripti,da ne postoji kako bih se sam setovao?
Pretrazi sve za pAdmin i ako naidjes na sumnjivo brisi

Pronadji ovu funkciju(Kako se vec zove),mozda mu to daje admina mozda ne :)

Adminp(0xFFFF80C8, string);

I ako ima neke veze sa bojom,ne znam proveri ako ne znas sta vise :)

Ili ovo pronadji pa vidi:
ZaDavida(playerid);

Jednostavno preko pAdmin pretrazuj ili kako ti je vec u enumatoru za admin level, tipa:
[pAdmin] = 105;

probaj tako pretraživati.

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118703.msg809366#msg809366 date=1516384372]

Zabranjeno je ismejavati bilo koga!
Zabranjeno je odgovarati na postove ukoliko nekome ne mozete dati savet ili mu ne mozete pomoci.

@Vasić @Raptorâ,,¢ @TerzicY @DeitY @Belic @á'•Oá'ŽE á"•á'•á–‡Iá'­Tâš"
Upozorenje :)

Zapravo kad vec pozivas tu kartu, otkad je dozvoljeno da se trazi pomoc i kradu modovi poznatih servera? Ne vidim sta je fazon da neko trazi pomoc za "Skill Arena" mod i da mu se pomaze. Ako je govno, govno ne zasluzuje pomoc. Sama tvoja cinjenica da mi saljes opomenu je da branis ove jadnike koji hoce preko tudje muke da nesto ostvare, to je cilj balkan sampa?

Citat: DeitY poslato Januar 20, 2018, 11:16:39 PRE PODNE
Zapravo kad vec pozivas tu kartu, otkad je dozvoljeno da se trazi pomoc i kradu modovi poznatih servera? Ne vidim sta je fazon da neko trazi pomoc za "Skill Arena" mod i da mu se pomaze. Ako je govno, govno ne zasluzuje pomoc. Sama tvoja cinjenica da mi saljes opomenu je da branis ove jadnike koji hoce preko tudje muke da nesto ostvare, to je cilj balkan sampa?
Da je mod valjao ne bi bio ni objavljen hahahah

Citat: #Jimmy poslato Januar 20, 2018, 14:05:56 POSLE PODNE
Da je mod valjao ne bi bio ni objavljen hahahah

hahaahahahha bravoo smesan si, vrati se u podrum i sagni mi se ; ) <3

Moguce je sve da je neki include fajl koji postavlja taj admin level msm djaba njemu taj admin level ako se u skripti ne koristi. Probaj zamjeniti svoj PlayerInfo u h_Player_Info ili slicno
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Register system sjeban promjeni system registracije i nece se vise to desavati imao sam isti problem :D

PS. ne ismijavajte lika ako ne zna nije sramota pitati nego je sramota ismijavati