Komanda kasni pomoc hitno

Započeo Agent 47, Novembar 28, 2017, 14:41:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:GTARP
Detaljan opis problema:Kada ukucam komandu /rentbike(naravno kada sam u rent motoru) srw zalaga n 5-10s i onda izbaci kao rentali ste motor.Inace sam na kucnom srv.
Dio skripte://

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://prntscr.com/hgc7tw
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

To moze biti do bilo cega u toj komandi. Npr SafeGivePlayerMoney jer mi ne znamo kod te funkcije koju si napravio. Takodje OnPropUpdate ti prolazi kroz sve kuce,biz,sbiz,vozila i bog zna sta jos i to sve cuva. (ako se dobro secam gtarp moda a msm da je tako) a to je nepotrebno. Mod ima dosta godina i jako je lose uradjen.. Mani se toga

Pa volim GTARP edite danasnji gm ovde su samp od UP a ja ne volim up ajde predlozi neki da nije SAMO Bextazy ili UP

kod je kod.
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Lazis poslato Novembar 28, 2017, 18:59:56 POSLE PODNE
Pa volim GTARP edite danasnji gm ovde su samp od UP a ja ne volim up ajde predlozi neki da nije SAMO Bextazy ili UP
bolje je xber nego sm/ath po meni

ako imas iskustva popravi to sve ako ti se ne svidjaju editi UP/UP obicni/editi Bextazy/Bextazy
69

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

1. Pogledaj da li je u tom redu gdje je ta komanda mozda namjesteno da se odlaze nekoliko sekundi pa onda pokrene komanda!
2. Mozda ti prosto laguje tvoj kucni srw! Ukoliko ikada budes imao server na hostingu ( ili ako vec imas ) vidjet ces da tog laga nece biti!

Update INCLUDSE I PLUGINE
KLIKNI ME
Ne verujem bas da je do PC-a xd

@Nobody.aMx Sad cu sve redom da updatam nije do PC jer sam ga kupio pre 4m i dao 600e