Treba mi resenje

Započeo The Lord, Oktobar 12, 2017, 18:19:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: makedonski mod
Detaljan opis problema: kad neko nudi auto na drugim igraca( taj igrac koji dobije prodaznj dogovor ne prihvata dok ovaj drugi ide u drugo auto sa sobeit i kad ovaj prihvati taj ugovor auto nekom trecem je sad njegovo avto)... kako mogu to resit
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): nemogu objasnit sa slike
The Eyes chico, they never lie..

PAWN | iTD | Web Development

malo sam te nesto skontao,daj nam kodove odnosno to kad mu nudi vozilo

Posaljes kod u pastebin.com
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Koliko sam te skontao uradi jaci anticheat i gotovo  :'(

Evo ti jedna ideja koja bi mogla riješiti problem koji si naveo (ako sam ja dobro shvatio).

Napraviš da onaj igrač koji prodaje auto prodaje isključivo ID auta (iz njegovog vlasništva) a ne da prodaje ID auta u kojem se nalazi.

Ja mislim da sam skonto.
Pomoci cu njemu da vama dam pojasnjenje ako sam u u.
Ovako igrac koji ima auto ponudi nekom koji mu je g i taj neko samo ode u drugo auto i prihvati te ima to auto u koje je usao. Nema proveru da kad se prebaci iz jednog u drugo auto da pise ne mozete kupiti.
Napravi provjeru da kada ac nije u autu koje je njegovo da ne moze da accepta
BETA TEST IP : 94.23.208.199:9547
Fort Balkan RPG/DM
-----------------------------------------------------------------------------------
• Forum: www.fort-balkan.byethost9.com
• IP Servera: Uskoro
• Više o serveru: Work In PRogress
-----------------------------------------------------------------------------------
* Otvorenje foruma je 1. DECEMBRA u 19:00h !

Jednostavno napravi da ne moze ponudit vozilo dok ima jednu ponudu u toku...

Citat: Tᴇʀᴢɪá´,, Sá´,,ʀɪᴘᴛ poslato Oktobar 12, 2017, 19:07:00 POSLE PODNE
Koliko sam te skontao uradi jaci anticheat i gotovo  :'(

Skripta nikad neće biti ispred anticheata, samo postoje dobri i losi anticheatovi isto kao dobri i losi citeri...

@Slade on ne ponudi nego ide u drugi auto sa citom i onda ovaj prihvata i kradu auta..

Pa jednostavno napravi bolju prodaju auta, neka uzme ID vozila u kojem se nalazi i spremi ga, i jednostavno da on promjeni 100 vozila ID na varijabli ostaje isti, dok ga skripta ne promjeni, a to je na početku ponuda, i haj vozdra.

pomoc oko anticheata ? onaj za skroll kad preko skrolla ide u drugi auto jel ima pomoc za to

Naravno da ima, evo ti prijedlog, nebi trebalo puno vremena da napravis. Jednostavno napravi provjeru jel mu oldstate DRIVER i newstate DRIVER sto znaci da je prebacen iz vozila u vozilo (kao vozac).

Smatram da je rijeseno, pa lock, ako nije, posalji pp da unlockam temu.
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci