2 Ključa

Započeo Fojnica, Jul 19, 2017, 18:28:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Nebitno
Detaljan opis problema:Pa kada kucam /daj2kljuca i nick, uopšte ne da 2 ključa, ne mogu kupiti 2 vozila.
Dio skripte:
YCMD:daj2kljuca(playerid,params[],help)
{

if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] != 6) return SCM(playerid, -1, ""CRVENA"[GL]: "SIVA"Gdje si posao bre? Samo Nany");
	new id;
    if(AdminDuty[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"[GL] "SIVA"Morate biti na admin duznosti!");
    if(sscanf(params,"u",id)) return SCM(playerid, -1, "GL Pomoc | "CRVENA"/daj2kljuca [ID]");
    if(id == INVALID_PLAYER_ID) return SCM(playerid, -1, ""CRVENA"[GL] "SIVA"Pogresan ID!");
	new string[96];
    if(PlayerInfo[id][pDvaV] == 1)
    {
		PlayerInfo[id][pDvaV] = 0;
		format(string, charsmax(string), ""ZUTA"A | "BELA"Igracu %s ste "CRVENA"zabranili"BELA" kupovinu 2 auta.", GetName(id)); //conver
		SCM(playerid, -1, string);
	}
	else if(PlayerInfo[id][pDvaV] < 1)
	{
		PlayerInfo[id][pDvaV] = 1;
		format(string, charsmax(string), ""ZUTA"A | "BELA"Igracu %s ste "ZELENA"dozvolili"BELA" kupovinu 2 auta.", GetName(id)); //conver
	}
	return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

else if(PlayerInfo[id][pDvaV] == 0)
	{
		PlayerInfo[id][pDvaV] = 1;
		format(string, charsmax(string), ""ZUTA"A | "BELA"Igracu %s ste "ZELENA"dozvolili"BELA" kupovinu 2 auta.", GetName(id)); //conver
	}

Trebas imati u enumu promenljivu za kljuc tj za id vozila :) Pretpostavljam da sa tim PlayerInfo[pDvaV] proveravas dozvolu pa ti zato govorim za ovu promenljivu!

I šta sada da dodam tu cmd il ne kontam ?
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Izmeni ovo sto sam ti ja poslao gore i dodaj u enumu za playera ako imas npr pVozilo1 ti stavi ispod pVozilo2 i onda samo prati i radi isto ono sto je radjeno za pVozilo1