Oko COS sistema mali problem

Započeo Jakisic, Jul 19, 2017, 16:05:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

GM koji korisitite: GTARP
Problem: Kada udjem u vozilo koje je na prodaju (Dealership) frezuje me i izbaci mi game text gde pise cnea vozila ime znate kako to vec izgleda...tu je sve uredu ali je problem kada izadjem iz vozila(nisam ga kupio jos uvek) i udjem opet ono nece da me frezuje ni da mi izbaci gametext.

Probao sam da resim taj problem pomocu dialoga,da mi izbacuje dialog umesto gametexta i opet isti problem ukoliko odbijem pa izadjem iz vozila, sledeci put kada udjem u vozilo ne izbacuje mi dialog. I mogu da ga vozim bez obzira sto je na prodaju i tako za svaki auto koji je na prodaju.

Znaci kao da nece da ocita ponovo taj deo koda odnosno tu proveru.

Kod:
if(IsAnOwnableCar(newcar))
		{
		    if(CarInfo[newcar][cOwned]==0)
		    {
		        JBC_TogglePlayerControllable(playerid, 0);
		        format(string, sizeof(string), "{FFAF00}Na Prodaju\n{FFAF00}Model: {FFFFFF}%s\n{FFAF00}Cena: {FFFFFF}%d", CarInfo[newcar][cDescription],CarInfo[newcar][cValue]);
			    ShowPlayerDialog(playerid, 669, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "{FFAF00}Prodaja", string, "Kupi", "Odustani");
		        //format(string,sizeof(string),"~w~Vozilo: %s~n~Cijena: ~g~%d~n~~w~/v buy da biste kupili vozilo~n~~r~/exit ~w~da izadjete",CarInfo[newcar][cDescription],CarInfo[newcar][cValue]);
				//GameTextForPlayer(playerid,string,5000,5);
				TogglePlayerControllable(playerid, 0); //ovo sam ja iskljucio
			}
Poslednja Izmena: Jul 19, 2017, 22:01:29 POSLE PODNE od MEDO

Citat: Jakisic poslato Jul 19, 2017, 16:05:08 POSLE PODNE
GM koji korisitite: GTARP
Problem: Kada udjem u vozilo koje je na prodaju (Dealership) frezuje me i izbaci mi game text gde pise cnea vozila ime znate kako to vec izgleda...tu je sve uredu ali je problem kada izadjem iz vozila(nisam ga kupio jos uvek) i udjem opet ono nece da me frezuje ni da mi izbaci gametext.

Probao sam da resim taj problem pomocu dialoga,da mi izbacuje dialog umesto gametexta i opet isti problem ukoliko odbijem pa izadjem iz vozila, sledeci put kada udjem u vozilo ne izbacuje mi dialog. I mogu da ga vozim bez obzira sto je na prodaju i tako za svaki auto koji je na prodaju.

Znaci kao da nece da ocita ponovo taj deo koda odnosno tu proveru.

Kod:
if(IsAnOwnableCar(newcar))
		{
		    if(CarInfo[newcar][cOwned]==0)
		    {
		        JBC_TogglePlayerControllable(playerid, 0);
		        format(string, sizeof(string), "{FFAF00}Na Prodaju\n{FFAF00}Model: {FFFFFF}%s\n{FFAF00}Cena: {FFFFFF}%d", CarInfo[newcar][cDescription],CarInfo[newcar][cValue]);
			    ShowPlayerDialog(playerid, 669, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "{FFAF00}Prodaja", string, "Kupi", "Odustani");
		        //format(string,sizeof(string),"~w~Vozilo: %s~n~Cijena: ~g~%d~n~~w~/v buy da biste kupili vozilo~n~~r~/exit ~w~da izadjete",CarInfo[newcar][cDescription],CarInfo[newcar][cValue]);
				//GameTextForPlayer(playerid,string,5000,5);
				TogglePlayerControllable(playerid, 0); //ovo sam ja iskljucio
			}

EDIT: MOZE LOCK, RESIO SAM PROBLEM (FALIO MI JE RETURN)