Problemi sa serverom

Započeo TONY x, Jul 07, 2017, 10:37:24 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moj mod od 0
Detaljan opis problema:Nemam errore i warninge u pawnu radi mi samp-server.exe i kao administrator kad sam ga pokusao upaliti nije htelo da ucita nista "kao" da je sve prazno skripta mi nije velika ali ima stvari oje treba da se ucitaju kao sto su koliko prara dobijas na spawnu koji skin ,gde je spawn itd. ali ni to ni mape ne funkcionisu da skratim nista nema.Ovo mi kaze server log
Run time error 19: "File or function is not found"
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):ako treba poslacu sta god

De slikaj folder od moda

-Delic Enadin
-15
-11/7

- HTML
- PAWNO Scripring
- JAVA SCRIPT

Sigurno ti nedostaje neki plugin u serveru.. Update streamer pl i ostale plugine . Update .inc fajlove. Pa kad uradis obavezno recomiple skriptu.
Poslednja Izmena: Jul 07, 2017, 12:17:31 POSLE PODNE od Gagi1

Sta ce nam ova slika? Vidim da imas .amx fajl znaci da ti je vrv compile skriptu. Jesi li ti probao ono sto sam ti rekao za update ? Posalji server_log

Ljudi resio sam ovaj bug ali imam novi to je da radi mi sad srw hoce da ucita itd. ali ako sam stavio da igrac dobija 35k na pocetku otp. mi ucita 18-20k(sto porgramu od kad udjes treba manje od pola sekunde da ucita) ono zabaga tako da sam jedino mogao da restartujem komp na dugme....

Da napomenem da imam 3 warninga ali pre nego sto sam ih dobio svejedno mi nije htelo a 3 warninga su expression has no effect(dva) i
symbol is never used rInfo

Gde si stavio to da daje igracu $? Pod neki public il posle registera?

Pa zapravo izbrisao sam login register istem ceo je bio zbugan tako da vise nemam te warnige itd. ali svejedno ovo da mi ucita do-pola novca i zakuca komp to znaci nema veze sa tim l/r sistem om

Citat: tonimacak518 poslato Jul 07, 2017, 14:38:13 POSLE PODNE
Popravio sam ovo delimicno sad asmo kad ubacim pod OnGameModeInit da da taj novac ono kaze undefinied symbol "playerid":
//============================================================================ > OnGameModeInit

public OnGameModeInit() {
    GivePlayerMoney(playerid, 35000);
   //Ispisuje verziju servera u SA:MP prozoru pod "mode"
   new str[24];
   format(str, sizeof(str), "MOR:RP %s", SCRIPT_VERSION);
   SetGameModeText(str);
   //--------------------------------------------------------------------------
   //DEBUG Namjesta igracu class
   AddPlayerClass(0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0);

return 1; }

Et osad ima mdobar login register sistem samo sa tim erorom