Nece da sacuva zone

Započeo Dule_Pacov, Jul 03, 2017, 18:31:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:UP
Detaljan opis problema:Ja napravim zonu i sve valja,i odem restart servera ta zona nestane.Postoji folder Zone napravim i teritorije,ali nista se ne napravi u tom folderu ?
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://imgur.com/a/6Jl91

Moras razvit zonu tipkom N, pise ti

Razvijem sve napravim zonu kao sto sam napisao,sve radi napravim je i mzoe sve da se zauzme,ali kad odem restart ta zona nestane sa servera kao da je nije bilo.Posto je nigde ne sacuva

Citat: Dule_Pacov poslato Jul 03, 2017, 19:00:07 POSLE PODNE
Razvijem sve napravim zonu kao sto sam napisao,sve radi napravim je i mzoe sve da se zauzme,ali kad odem restart ta zona nestane sa servera kao da je nije bilo.Posto je nigde ne sacuva
Kako očekuješ da sačuva ako nemaš čuvanje u modu? I šta će ti toliki string lol

Imas li u skripti uopste taj stock SacuvajZonu (ako imas daj nam, sigurno je do njeg'), ako nemas logicno da nece sacuvat'..

Citat: Andro^^ poslato Jul 04, 2017, 10:40:18 PRE PODNE
Imas li u skripti uopste taj stock SacuvajZonu (ako imas daj nam, sigurno je do njeg'), ako nemas logicno da nece sacuvat'..
Da nema izbacivalo bi mu error, jel ti nikako ne kreira fajl ili
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=112467.msg740708#msg740708 date=1499165212]
Nikako ne kreira,

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=112467.msg740708#msg740708 date=1499165212]
Sjebo sam se xd

Daj onda taj stock citav SacuvajZonu, vjerujem da je do tog'.