Ownership za vozila

Započeo RevolutionHD, Jun 13, 2017, 18:20:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:  Cold Life RolePlay v1.2.1
Detaljan opis problema: Ownership za vozila ne valja kako to Mogu da popravim?
Kada kucam /avozilo 5 5 6 ne spawna se nista
Poslednja Izmena: Jun 13, 2017, 18:22:47 POSLE PODNE od RevolutionHD

Ali nece ima taj bug treba se rjesiti

Boze sacuvaj,pa kopiraj mi ovdje komandu da je vidim,šta ja mogu ovako?

Novi car ownership mora se napravit jer se mjesaju vozila
Tako je rekao ovaj sto je napravio skriptu nisam je jos pokrenuo nego gledam za taj bug kako rjesiti!

Lol, pa uradi novi cos (car ownership) sistem sta ti treba Bog te? Ako si pocetnik, mani se moda, ima bagova dosta..

Lepo ti kaze covek.. CL nije mod za pocetnike, jer ima previse bagova koje cak ni "veci" skripteri ne znaju da rese ;)

Citat: anDro_ poslato Jun 13, 2017, 19:21:28 POSLE PODNE
Lol, pa uradi novi cos (car ownership) sistem sta ti treba Bog te? Ako si pocetnik, mani se moda, ima bagova dosta..

Samo ima ovaj bug kaze vlasnik skripte, a sve ostalo je uredu

Koju mi prepurucujete skriptu das koristim bez bagova ako ikako postoji na ovom forumu!

Citat: RevolutionHD poslato Jun 13, 2017, 18:42:47 POSLE PODNE
Novi car ownership mora se napravit jer se mjesaju vozila
Tako je rekao ovaj sto je napravio skriptu nisam je jos pokrenuo nego gledam za taj bug kako rjesiti!

Å to se mora novi? Nema tog Buga koji se ne moze rijesit.

Mora se kompletan car ownership napravit jer je Rase radio prvi, nisam ja, i ne znam šta ne valja, a nisam imo vremena radit novi, prebaci sa UPa za auta i onda isto napraviš samo za motore kombije i slično, ownership je skroz povezan u dialozima i ljepo odradjen ali eto frka je samo to mjesanje vozila, a ostatak moda nema bugova to ti obecavam, jer sam imao igrace koji bas znaju sa bugovima i ostalim propustima u skripti (farmanjem novca i slicno) i sve sam rjesio

Citat: RevolutionHD poslato Jun 13, 2017, 19:35:27 POSLE PODNE
Koju mi prepurucujete skriptu das koristim bez bagova ako ikako postoji na ovom forumu!

Ako si pocetnik uzmi UnderPoint mod i dobar si