(Pomoc)Treba mi anti cit za bacanje vozila!

Započeo TerminatorUk, Maj 09, 2017, 19:33:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Skill Arenu v2.4
Detaljan opis problema: Imam JunkBuster al kao da ga nemam bacaju vozila po serveru nenormalno ako ima neko dobar anticit za bacanje vozila nek mi posalji puno bi  mi znacilo,Hvala
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Ne mozes ti sa obicnim Junkbusterom na s0beit msm nerealno,ja msm da bi Balkan AC Security radio fino na s0beit il pitaj zmaja da ti proda svoj AC xD

Edit il PS kako god:Mogao si gori mod uzet...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

i taj sam anti cit korsio al kad ga ubacim u mod premenujem sve i ubacim u filescript u server cf upisem to kako se zove taj fajl i svi su mi afk nez sta da radim citeri imam kolko god hoces

Citat: King2 poslato Maj 09, 2017, 19:37:42 POSLE PODNE
Ne mozes ti sa obicnim Junkbusterom na s0beit msm nerealno,ja msm da bi Balkan AC Security radio fino na s0beit il pitaj zmaja da ti proda svoj AC xD

Edit il PS kako god:Mogao si gori mod uzet...
Kao sto King2 kaze "Nemozes sa obicnim JunkBusterom", A za sobeit imas filterskriptu (anticit) kada neko udje (ako ima s0beit)on njega provjjeri ako ima kicka ga ako nema ostavi ce ga da igra (normalno)

Mozes mi posaljes bilo koji anticit samo da radi kako treba na bacanje vozila p

Koliko ja znam nema nijedan objavljen anti cit za bacanje vozila,ukoliko zelis ceo Anti Cheat za sve citeve javi mi se prodajem za 20e :)

Citat: Noki poslato Maj 09, 2017, 20:56:36 POSLE PODNE
Koliko ja znam nema nijedan objavljen anti cit za bacanje vozila,ukoliko zelis ceo Anti Cheat za sve citeve javi mi se prodajem za 20e :)

Mos meni to prodat?

Jednostavno ti je, odes na netu, pretrazis sa anti-sobeit samp fs i kraj.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

ako nema na netu ovi koji su drzali zajednicu imaju dobar ac kupi i udri brate do mile volje...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=268052 , mada mislim ima i za bacanje vozila , pogledaj... i ubaci u skriptu(ako znas da skriptas)

Citat: Noki poslato Maj 09, 2017, 20:56:36 POSLE PODNE
haha sta ti prodajes , kad bi svi mogli sjebat srv sa cleo haha jbt tvoj ac i skup ti je ac

Prodajem ja AC za bacanje vozila, vec sam prodao 2-3 zajednice. A ono sto kace klipovi klijentski sve = )

Takodje sam fix i onaj "spawn" bot kao fake login(dialog bypass).

EDIT: Taj 2.4mod ima veliki broj bugova i na 100-150 igraca puca login(RIP YSI)
Poslednja Izmena: Maj 10, 2017, 15:57:54 POSLE PODNE od DeitY

Citat: DeitY poslato Maj 10, 2017, 15:53:22 POSLE PODNE
Prodajem ja AC za bacanje vozila, vec sam prodao 2-3 zajednice. A ono sto kace klipovi klijentski sve = )

Ma nije ni čudo(da ti prodajes) hehe :D :D :D

Citat: Nidza... poslato Maj 10, 2017, 16:02:05 POSLE PODNE

Jbg, necu sigurno objaviti free :D

Citat: DeitY poslato Maj 10, 2017, 16:02:32 POSLE PODNE
Citat: Nidza... poslato Maj 10, 2017, 16:02:05 POSLE PODNE

Jbg, necu sigurno objaviti free :D
Tacno to, aj malo sada da ne idemo offtopic... :D :D :D :D