Kupujemo/iznajmljujemo aktivne Facebook račune (isplate tjedno) - SBR/HRV

Započeo dinkO14, Maj 19, 2016, 18:32:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

PM da se dogovorimo

Trud se uvjek isplati.

Credits : Muma , Amain , Andrijevic , Haris , Dimi , Kasperzi

BUMP

Plaćamo 20$ po računu.

Javite se na PM ili skype: wex.56

Sad je moguće raditi s računima iz Srbije

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Evo i ja da se oglasim povodom onih koji nisu sigurni, reći ću svoje iskustvo.
Momak je usao preko teamviewera, napravio fb stranicu preko mog profila i povezao paypal i uplatio 25â,¬ na reklamu, nikakve ilegalne liste sto vi pominjete, sada cekam uplatu pa vam javljam kako je proslo. U glavnom ako radite sa njima, sve vreme gledate sta rade i mozete da iskljucite ako vam je sumnjivo, + od mene :D
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ poslato April 09, 2017, 06:43:24 PRE PODNE
Momak je usao preko teamviewera, napravio fb stranicu preko mog profila i povezao paypal i uplatio 25â,¬ na reklamu, nikakve ilegalne liste sto vi pominjete, sada cekam uplatu pa vam javljam kako je proslo. U glavnom ako radite sa njima, sve vreme gledate sta rade i mozete da iskljucite ako vam je sumnjivo, + od mene :D

Novac je isplaćen @Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ
Sve je prošlo bez ikakvih problema.

Bilo mi je drago poslovati s tobom

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ poslato April 09, 2017, 06:43:24 PRE PODNE
Andrijevicu brat u potpunosti se slazem , jeste da je malo cudno kad neko upravlja tvojim kompom a nije pored tebe , ali je ono sve ok nista strasno samo jos da legnu pare Medu i da uplati Steam Wallet , preporucujem svima nista strasno nista ne radite a dobijete 20$ ..