Kupujemo/iznajmljujemo aktivne Facebook račune (isplate tjedno) - SBR/HRV

Započeo dinkO14, Maj 19, 2016, 18:32:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pouzdani i od reci. Posao obavljen, ja isplacen na vreme kao sto je i bio dogovor. Preporucujem.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: Aussie poslato Januar 07, 2017, 18:19:07 POSLE PODNE
Pouzdani i od reci. Posao obavljen, ja isplacen na vreme kao sto je i bio dogovor. Preporucujem.

Hvala na komentaru i suradnji :)

pozz, javio bi se za iznajmljivanje fb računa, možete li me kontaktirati preko e-Maila ili fb-a ?

Citat: BlaDeZ poslato Januar 12, 2017, 10:20:28 PRE PODNE
pozz, javio bi se za iznajmljivanje fb računa, možete li me kontaktirati preko e-Maila ili fb-a ?

Pošaljite mi vaš fb na PM pa ću vas kontaktirat.

BUMP, još uvijek je ovo aktivno, tako da tko je zainteresiran i volio bi zaraditi neka mi se javi na PM.

- NaglaÅ¡avam za one koji su tu u ovoj temi prvi put i mrsko im je vraćati par stranica unazad, sve se radi preko teamviewera, dakle nikakva kraÄ'a accounta ne može biti izvrÅ¡ena pa čak i da to želimo.

Citat: raiN poslato Januar 20, 2017, 23:10:53 POSLE PODNE
BUMP, još uvijek je ovo aktivno, tako da tko je zainteresiran i volio bi zaraditi neka mi se javi na PM.

- NaglaÅ¡avam za one koji su tu u ovoj temi prvi put i mrsko im je vraćati par stranica unazad, sve se radi preko teamviewera, dakle nikakva kraÄ'a accounta ne može biti izvrÅ¡ena pa čak i da to želimo.
MOzel se to izvest i ako sam u njemackoj ili samo SRB i HR

Citat: Harexe Seljak poslato Januar 20, 2017, 23:12:26 POSLE PODNE
Citat: raiN poslato Januar 20, 2017, 23:10:53 POSLE PODNE

MOzel se to izvest i ako sam u njemackoj ili samo SRB i HR

Samo SRB i HRV za sad nažalost.

- Ne kupujemo profile, već ih koristimo za oglašavanje, tako da nam nisu potrebni vaši računi(mailovi i passwordi), jer se sve radi preko teamviewera.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010079296675 Eto i moj fb star je 2,5 godine mozemo se dogovorit preko fba ili pm
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Citat: няÏ...Ñ•Ñ,αиσνιÏ, poslato Januar 28, 2017, 13:09:20 POSLE PODNE
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010079296675 Eto i moj fb star je 2,5 godine mozemo se dogovorit preko fba ili pm

Naglasio sam već 400 puta da profili moraju biti real.=> razlog tome je aktivnost najviše, a poslije toga i sigurnost.

- Sve se radi preko teamviewera, tako da nemate šta izgubiti.

Nakon malo duže odsutnosti da se javim ja opet..

- Dakle ponuda još uvijek vrijedi. Ukoliko još uvijek ima zainteresiranih javite se na PM.

Citat: Kasperzi ãƒ,, poslato Mart 30, 2017, 11:45:10 PRE PODNE
https://www.facebook.com/Tarik.jasarevic.6

Sve super, ali nažalost koliko vidim ti si iz Bosne, a ne radimo sa Bosnom(ništa osobno-samo što u Bosni još paypal nije došao kao opcija plaćanja oglasa).