Ex-Yu RolePlay - Otvaranje 03.01.2017 u 20:00

Započeo Amain, Januar 03, 2017, 16:03:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Neki od sistema na serveru su: Sistem eura, sistem kvarova na vozilima, sistem (novog, polovnog i starog vozila) Sverc oruzja, sverc materijala, sadjenje droge, Policijska akademija, Sistem lekova, bolesti, Biznisi za raznim zaradama na /h itd..,  I jos mnogo toga da ne nabrajam.
Samp: 37.187.78.206:7702
Teamspeak: 149.202.88.8:9908
Teamspeak Dota/Cs/Lol/GtaV: 151.80.174.132:9958
Website: www.exyurp.com
Fb: www.facebook.com/rp.exyu

Posetite Nas!

Strasne mape. Sretno sa serverom!

bilo je lijepo dok je trajalo.

Mape bruka, znaaaaci. Srecno !
samo rejv i debele zene

Dobar opis,dobre mape,ali ja te iskreno ne razumem,ni tebe ni ostale koji pokusavaju da otvore neki server,ovo je sve vidjeno najmanje 100 puta,zar ne? Zasto se ne potrudis da napravis nesto sto niko nije,vec samo se ponavlja jedno isto,po meni to nije zanimljivo za igranje,sada ne znam kako ostali to gledaju,ali ja na to gledam tako..Srecno  ;)

Citat: sssfr poslato Januar 06, 2017, 01:17:08 PRE PODNE
Dobar opis,dobre mape,ali ja te iskreno ne razumem,ni tebe ni ostale koji pokusavaju da otvore neki server,ovo je sve vidjeno najmanje 100 puta,zar ne? Zasto se ne potrudis da napravis nesto sto niko nije,vec samo se ponavlja jedno isto,po meni to nije zanimljivo za igranje,sada ne znam kako ostali to gledaju,ali ja na to gledam tako..Srecno  ;)
Bas sad, ima i nekih novih stvari na Ex-Yu serveru..  :D
samo rejv i debele zene

Citat: Andrijevicâ,,¢ poslato Januar 06, 2017, 01:19:51 PRE PODNE
Bas sad, ima i nekih novih stvari na Ex-Yu serveru..  :D

Pa sta ima?? Ne mislim na lokacije i mape,to je sve super i sve mi se svidja,kao i reklama,ali ja pricam o skripti i nacinu na koj je to pravljeno,isto kao i svaki drugi server,zar ne? Mozda ja jesam previse kritican,ali samo realno govorim..

Ostalima hvala na podrsci. A tebi druze sto mislis da je sve isto, sto to ne kazes ovima malo jacim serverima ako mislis da se sve isto radi nego si dosao tu kod mene sto sam tek otvorio, umesto da mi das podrsku kao i svi ostali, ti odmah izmisljas nesto. Idi pricaj to serverima sto imaju 500+ a ne meni. Ti na server nisi ni usao da bi mogao da zakljucis da je isti kao i vecina servera a i ako jesi to je bilo provozas se malo fagiom video gradic malo i to je to. E pa bajo moj zajebo si se zestoko, mi imamo dosta sistema razlicitih od drugih servera, ne kazem da sistemi na drugim serverima su losi da ne neko pogresno ne razume nego kazem eto da stvarno po nekim sistemima se razlikujemo, a ko igra nekoliko dana znace.

Citat: Amain poslato Januar 06, 2017, 12:48:03 POSLE PODNE
Ostalima hvala na podrsci. A tebi druze sto mislis da je sve isto, sto to ne kazes ovima malo jacim serverima ako mislis da se sve isto radi nego si dosao tu kod mene sto sam tek otvorio, umesto da mi das podrsku kao i svi ostali, ti odmah izmisljas nesto. Idi pricaj to serverima sto imaju 500+ a ne meni. Ti na server nisi ni usao da bi mogao da zakljucis da je isti kao i vecina servera a i ako jesi to je bilo provozas se malo fagiom video gradic malo i to je to. E pa bajo moj zajebo si se zestoko, mi imamo dosta sistema razlicitih od drugih servera, ne kazem da sistemi na drugim serverima su losi da ne neko pogresno ne razume nego kazem eto da stvarno po nekim sistemima se razlikujemo, a ko igra nekoliko dana znace.
respect za tebe a njega ko ga je*e  ;D
samo rejv i debele zene