Kupujemo/iznajmljujemo aktivne Facebook račune (isplate tjedno) - SBR/HRV

Započeo dinkO14, Maj 19, 2016, 18:32:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Procitao sam da ne može za BiH jer nema paypala?
Prije nekoliko mjeseci se uvelo u UniCredit bankama mogucnost kreiranja PayPal računa a možda i u Raiffeizen bankama(ali nisam siguran) , pa stoga dali i dalje vrijedi da ne može za Bosnu i Hercegovinu ?

Iz Bosne se ne može napraviti na fejsu plaćanje oglasa za stranicu preko PayPala

L3o

*

Jel ovo još u fazonu? Triba mi par nica da si kupim par Stvarčica.
retired

BUMP..

- javite se na PM sa pitanjima ukoilko ih imate ili na skype. = facebook:marin.eterovic.94

Ne lockajte temu, ako treba ja ću obrazložiti sve na PM moderatorima i poslat sve potrebne slike.

- Uglavnom, pošto mi je kroz teamviewer prošlo tisuće ljudi, svi su plaćeni, osim tebe, kao što je vidljivo u ovoj temi sa slikama od ostalih koji su plaćeni.

- Sa tobom je bio dogovor da dobijeÅ¡ isplatu od 20â,¬, dobio si 10â,¬ zato Å¡to kad si iÅ¡ao potroÅ¡it i drugih 10â,¬ nisi stisnuo "Accept and pay" i nisi mi to rekao a ja uopće ne gledam to nit pratim, samo pogledam da li je sve uredu sa ciframa kad treba platit, ti si rekao sve je ok, hvala, doviÄ'enja, i javio mi se nakon ne znam sad točno koilko, ali uglavnom proÅ¡lo je vrijeme, za koje sam ja vrijeme potroÅ¡io novac, jer meni je potrebniji novac za ovo Å¡to ja radim, nego za neke tvoje ddos vpsove i slično da ne idem u detalje, moderatorima Å¡aljem na PM sve potrebne slike i sl.

Ustanovili smo da do prevare nije doÅ¡lo. Ne može jedan nezadovoljni korisnik da obezvredi 500 ili 1000 zadovoljnih. PoÅ¡to smo dobili objaÅ¡njenje od raiNa, stavićemo tačku, a sve ostalo Å¡to imate jedan drugom da kažete,  koristite PM.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: Frenk. poslato Januar 01, 2017, 20:26:25 POSLE PODNE
Cista prevara ja sam svoj deo ispostovao evo posle 3 nedelje jos uvek nije platio potrosio svoje pare boli ga uvo, zahtevam da se ova tema lock jer je prevara! @Aussie
http://imgur.com/a/piSJh @Maxwellâ,,¢

Primi moju ispriku za ovu situaciju. Koliko sam upoznat na kraju si uredno placen.
Javio sam ti se privatno za bonus zbog svega ovog sto se izdesavalo.

Za sve slicne probleme javite se meni direktno privatnom porukom - isto tako za racune se slobodno javite direktno meni.