[Pomoc] Label Firma

Započeo CColucci.., Oktobar 28, 2016, 00:20:55 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:NL by Ramiz
Detaljan opis problema:Kako da napravim ovako label za firmu da mi ispunjenost stoji pored labela za kupovinu
Dio skripte:
Evo dio skripte u koji bi to ubacio:
for(new h = 0; h < sizeof(BizzInfo); h++)
{
if(BizzInfo[h][bOwned] == 0)
{
    if(BizzInfo[h][bEntranceX] != 0.000000)
{
    format(PropertyString,sizeof(PropertyString),"{33FF00}[[ Firma na prodaju ]]\n{1DBFF5}&#187; %s\n{1DBFF5}» Cijena firme:{DEDEDE} %d$\n{1DBFF5}» Potreban level:{DEDEDE} %d\n{1DBFF5}» Za kupovinu:\n{33FF00}/kupifirmu",BizzInfo[h][bMessage], BizzInfo[h][bBuyPrice], BizzInfo[h][bLevelNeeded]);
BizzLabel[h] = CreateDynamic3DTextLabel(PropertyString ,0x33CCFFAA ,BizzInfo[h][bEntranceX], BizzInfo[h][bEntranceY], BizzInfo[h][bEntranceZ],20.0, INVALID_PLAYER_ID, INVALID_VEHICLE_ID, 0, -1, -1, -1, 20.0);
BizzPickup[h] =  AddStaticPickup(1274,1,BizzInfo[h][bEntranceX], BizzInfo[h][bEntranceY], BizzInfo[h][bEntranceZ]);
      pickups++;
      }
}
else if(BizzInfo[h][bOwned] == 1)
{
if(BizzInfo[h][bEntranceX] != 0.000000)
{
format(PropertyString,sizeof(PropertyString),"{1DBFF5}[[ %s ]]\n{1DBFF5}&#187; Vlasnik:{DEDEDE} %s\n{33FF00}» Iznuda:{DEDEDE} %s:",BizzInfo[h][bMessage],BizzInfo[h][bOwner], BizzInfo[h][bExtortion]);
BizzLabel[h] = CreateDynamic3DTextLabel(PropertyString ,0x33CCFFAA,BizzInfo[h][bEntranceX], BizzInfo[h][bEntranceY], BizzInfo[h][bEntranceZ],20.0, INVALID_PLAYER_ID, INVALID_VEHICLE_ID, 0, -1, -1, -1, 20.0);
BizzPickup[h] =  AddStaticPickup(1274, 1, BizzInfo[h][bEntranceX], BizzInfo[h][bEntranceY], BizzInfo[h][bEntranceZ]);
        pickups++;
        }
}
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://www.upslike.net/image/cgQVp

Citat: [EM] Tosic ãƒ,, poslato Oktobar 28, 2016, 06:32:51 PRE PODNE
Ja ne kontam sta ti hoces..

Ni ja majke mi ako sam ga sta skonto ahahah

La vita E bella