[POMOC] ZCMD komande

Započeo David1988, Oktobar 26, 2016, 20:21:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: UP
Detaljan opis problema: Hoću da editujem mod komande su na YCMD: želim da prebacim na CMD: stavim #include zcmd ali javlja mi neka dva errora na liniji 18 i 21
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://prntscr.com/czad45

samo si ubacio zcmd i nista vise jel?
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Zasto koristis i ZCMD i YCMD procesore u jednom?

ZCMD

CMD:primer( playerid, params [] )

YCMD

YCMD:primer( playerid, params[], help)

Nadam se da ce ti ovo pomoci. Ako bude sad zapelo javljaj 😊

Mod je u YCMD, ja želim da prebacim komande da mi bude CMD: te da takodje mogu praviti komande tipa /cc sa CMD: a ubacio sam samo #include zcmd

nema velike razlike isto ti je to samo sto CMD jednim djelom brze otvara al et ako si samo ubacio include zcmd onda moras pravit komande koje su prilagodene zcmd komandnom procesu
• G A M E M O D E •
• T U T O R I A L •

Citat

Citat: ᕼᖇá'Œá"•Tá—©á'ŽOᐯIá'• poslato Oktobar 26, 2016, 22:07:52 POSLE PODNE
nema velike razlike isto ti je to samo sto CMD jednim djelom brze otvara al et ako si samo ubacio include zcmd onda moras pravit komande koje su prilagodene zcmd komandnom procesu
Razlika je u tome sto je YCMD noviji i ima parametar vise. Ali ja ga nesto ne volim. ZCMD je 10 puta laksi bar meni. Nema pragmi i tih gluposti

Citat: [EM] Tosic ãƒ,, poslato Oktobar 26, 2016, 22:22:12 POSLE PODNE
Citat: ᕼᖇá'Œá"•Tá—©á'ŽOᐯIá'• poslato Oktobar 26, 2016, 22:07:52 POSLE PODNE
Razlika je u tome sto je YCMD noviji i ima parametar vise. Ali ja ga nesto ne volim. ZCMD je 10 puta laksi bar meni. Nema pragmi i tih gluposti
+ je brzi  :)
• G A M E M O D E •
• T U T O R I A L •

Citat

Dobro ljudi sve je to ok znači ako znate da pomognete ovdje laku ću ja sredit komande CMD: znam da moram pravit komande koje su prilagodjenje CMD zato sam ubacio ovaj #include zcmd ali mi je izbacio onaj error pa ako ga ko zna riješiti neka kaže

Izbrisi #include <YSI/YSI_Commands> (ili kako vec kucam na fonu xD) i onda moras prebaciti komande u zcmd procesor. To radis tako sto kod YCMD komande brises parametar help i umesto YCMD pises CMD i sve #pragme brises 😊

Uredu ovako ja uradim izbrišem #include YSI commands i odma compilam i izbaci mi ono pawno close the program

Citat: David1988 poslato Oktobar 27, 2016, 09:50:51 PRE PODNE
Uredu ovako ja uradim izbrišem #include YSI commands i odma compilam i izbaci mi ono pawno close the program
Zamijenis sada sve YCMD:komanda(playerid,params[],help) sa CMD:komanda(playerid,params[]) i tjt

Hvala svima, rijeÅ¡eno, može lock  ;D

Citat: Harexe Seljak poslato Oktobar 27, 2016, 14:13:02 POSLE PODNE
Citat: David1988 poslato Oktobar 27, 2016, 09:50:51 PRE PODNE
Zamijenis sada sve YCMD:komanda(playerid,params[],help) sa CMD:komanda(playerid,params[]) i tjt
Pragme nista a? 😀

Citat: David1988 poslato Oktobar 27, 2016, 14:34:05 POSLE PODNE
Hvala svima, rijeÅ¡eno, može lock  ;D
Imas opciju da sam zakljucas 😊

Citat: [EM] Tosic ãƒ,, poslato Oktobar 27, 2016, 16:59:34 POSLE PODNE
Pragme nista a? 😀
Zasto da brise pragmu?
• G A M E M O D E •
• T U T O R I A L •

Citat