Kupujemo/iznajmljujemo aktivne Facebook račune (isplate tjedno) - SBR/HRV

Započeo dinkO14, Maj 19, 2016, 18:32:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

BUMPPPPPPPPPPPPPP

Ukoliko ste zainteresovani javite se na PM! Za sve prevare ja odgovaram lično svojim računom na forumu

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: Aussie poslato Avgust 28, 2016, 17:34:10 POSLE PODNE
Da li su problemi sa paypalom reseni?

Nažalost Srbiju još nismo uspjeli da riješimo! Trenutno samo Hrvatska može

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Treba mi samo informacija da li je problem oko paypala za Srbiju konacno resen, posto nema nikakvih informacija vec mesec dana. Rekoh mozda se nesto u medjuvremenu promenilo.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: â˜... Pɪɴᴋɪ â˜... poslato Septembar 23, 2016, 02:40:43 PRE PODNE
Javi mi na fb(inbox) ako ti i dalje treba fb.com/kim3205

Primit ćeš poruku na facebook kroz par minuta.

Citat: Aussie poslato Septembar 23, 2016, 12:35:28 POSLE PODNE
Treba mi samo informacija da li je problem oko paypala za Srbiju konacno resen, posto nema nikakvih informacija vec mesec dana. Rekoh mozda se nesto u medjuvremenu promenilo.

Što se toga tiče, javiti ću ti tijekom dana dok se čujem s šefom.

Citat: raiN poslato Septembar 23, 2016, 13:31:03 POSLE PODNE
Citat: Lenonâ,,¢ poslato Septembar 23, 2016, 13:24:21 POSLE PODNE
Da li funckionise za BiH?

Za Bosnu nažalost definitivno ne radi, jer nema paypala za bosnu. :D

A da ne moze se se preko paypal balansa placati ili tako nesto. :D

Citat: Lenonâ,,¢ poslato Septembar 23, 2016, 13:32:01 POSLE PODNE

Nažalost ne. Možda nekad poslije da ako ikada to naprave.

Citat: raiN poslato Septembar 23, 2016, 13:45:06 POSLE PODNE
Citat: Lenonâ,,¢ poslato Septembar 23, 2016, 13:32:01 POSLE PODNE

Kako ja onda iz BIH primam upalte na Paypal?

Nažalost ne. Možda nekad poslije da ako ikada to naprave.
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Pi Coin Network se sada može prodavati!

Želim vas samo obavijestit da ponovno uzimamo račune iz Srbije, tako da svi zainteresirani mogu se javit meni direktno porukom. Trenutno znači uzimamo račune s područja Hrvatske i Srbije. Ukoliko ste iz BiH i za vas imamo ponudu - a to je da nam pronaÄ'ete ljude koji su spremni iznajmit svoje račune i za to ćete biti plaćeni, ovo takoÄ'er vrijedi i za Srbiju i Hrvatsku. Za viÅ¡e informacije javite se porukom.

TakoÄ'er želim iskoristit priliku da napomenem joÅ¡ par bitnih stvari oko kojih se uvijek ponavljaju ista pitanja.

- Zašto mi ovo radimo i koja je naša korist?
Posjedujemo mrežu web stranica raznih tematika, od kuhanja, savjeta za samopomoc preko igrica do stranica sa novostima iz svijeta. Vaši računi su nam potrebni isključivo iz razloga kako bi kreirali oglase u kojima promoviramo te iste stranice u svrhu povećanja broja posjeta i svojevrsnog brandiranja tih istih stranica. S obzirom na broj web stranica u našem posjedu iz raznih razloga nije nam dovoljan jedan facebook račun za oglašavanje. Nažalost facebook algoritam je prepametan i ne dopušta kreiranje ad accounta na novim tek napravljenim facebook računima te baš iz tog razloga mi plaćamo vama za vaše stvarne i aktivne profile.

- Imamo li pristup vašim facebook računima?
Ne, nemamo pristup vaÅ¡im računima. Najčešće se susrećemo sa strahom od kraÄ'e računa, Å¡to je napominjem nemoguće i neizvedivo. Mi pristupamo vaÅ¡em računu svega dva puta i to isključivo putem teamviewera gdje vi kontrolirate svaki naÅ¡ korak, ukoliko vam neÅ¡to zasmeta vi u svakom trenutku možete prekinut konekciju i odustati od iznajmljivanja. Znači u niti jednom trenutku nemamo pristup vaÅ¡im login podatcima ili bilo kakvoj informaciji pomoću koje bismo mogli pristup vaÅ¡em računu. Prvi puta pristupamo računu putem teamveiwera kako bismo napravili facebook fanpage i ad account na kojem kreiramo prvi oglas kako bismo vidjeli dali će ad account raditi ili ne. Drugi put pristupamo vaÅ¡em računu dva dana nakon Å¡to smo kreirali prvi oglas i stavljamo svoj facebook profil kao admina na fanpage i ad account. Nakon toga sve se odvija preko naÅ¡eg računa na koji smo stavili pristup vaÅ¡em ad accountu, znači samo oglasima, sa time ne dobijamo pristup vaÅ¡em privatnom profilu jer su facebook ad account i facebook personal account odvojeni.

- Što je bitno kada ste se odlučili iznajmit nam svoj facebook račun?
Najbitnija stavka je da facebook računi koje želite iznajmit moraju biti stvarni profili koji se aktivno koriste za klasicne facebook radnje kao što su dopisivanje, lajkanje, komentiranje, sharanje, ukoliko niste koristili svoj profil zadnjih mjeseci nažalost na vašem računu nećemo biti u mogućnosti kreirat ad account. Znači profili sa lažnim imenima koje ste napravili za igrice ili iz nekog drugog razloga nas ne zanimaju, jer u strahovito malom postotku takvi računi rade.

- Kako i kada vam šaljemo novce?
Novce šaljemo samo na PayPal i Skrill - ukoliko nemate niti jedno od navedenog mi vas možemo uputit kako jednostavno kreirat Skrill account te kako dobit njihovu karticu sa kojom novac možete podizati na svim bankomatima (za kreiranje Skrilla morate biti punoljetni).

Nadam se da sam dovoljno dobro pokrio pitanja koja najčešće dobijamo, naravno ukoliko vas još nešto zanima slobodno nam se javite.
S obzirom da na forumu ima dosta članova sa kojima smo uspjeÅ¡no suraÄ'ivali zamolio bi ih da odvoje minutu i kažu svoje iskustvo.