[POMOC] ISPLAYERRANGEOFPOINT!

Započeo <sel1m>, Septembar 12, 2016, 23:31:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

SKRIPTA KOJU KORISTIM : Moja
Detaljan Opis problema : Ovako ja sam namestio da mi se na h i ctrl otvara kapija pd-a , ali kada sam npr od kapije preterano udaljen ili bilo gde pise mi da ne mogu otvoriti kapiju , tj da nisam blizu nje, moglo bi se to nekako ukloniti p.s Ja sam stavio to ali nznm kako da oznacim neke pozicije probao sam sa !IsPlayerRangeOfPoint dobro otvara na ctr al nece na h ) ali opet isti problem , Pise mi to ! :/
/\

Citat: [EG] Tosic ãƒ,, poslato Septembar 12, 2016, 23:43:03 POSLE PODNE
Posalji kod ovde 😀

if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 2.0,1586.4987,-1637.6748,13.3905)) return SendClientMessage(playerid,-1,""PLAVA"(GRESKA) "SIVA"Niste pored kapije!!!!!");
    if(PlayerInfo[playerid][pClan] == 1 || PlayerInfo[playerid][pLider] == 1) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"[WG:RPG] "CRVENA"NISI CLAN PD-A!");

{
                    SetTimerEx("ztuningg", 10000, false, "i", playerid);
                    MoveDynamicObject(kapijapd1, 1597.4000244141, -1638 ,15.199999809265, 2.00);
					SCM(playerid,-1,""PLAVA"LSPD | "BELA"Rampa je otvorena i zatvorice se automacki!");
	}
/\

Pa samo izbaci tu prvu liniju, jer se ona inace i ne stavlja upravo zbog toga sto gdje god budes na mapi pise ti da nisi blizu kapije...
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Pi Coin Network se sada može prodavati!

Oke hvala :) , a ovaj drugi problem? ne mogu da otvorim kapiju kada sam sa autom , samo na odredjenoj poziciji tamo gde sam /save poziciju , valjda me razumes sta hocu ;)
/\

koristi KEY_CROUCH, i isplayerinrangeofpoint(playerid, 7.0,x-kapije,y-kapije,z-kapije)
-      @ Mirzerian_06     -

You wanna play a game? Alright.

Molimo te da procitas pravila foruma te da onda otvoris temu po pravilima.

Razlog zakljucavanja:

Zabranjen je popularni BUMP(osvježavanje teme duplim postom) osim u slučaju da je prošlo 24h od zadnjeg posta!

Prelaziš sve mjere, obirsao sam ti par duplih postova da ne lockam temu, ali ti i dalje nastavljaš

Pravila:

Glavna pravila Balkan SA:MP foruma .

Razgovor u vezi PAWN-Skriptanja .

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."