[RIJEÅ ENO] Brisanje ACC

Započeo Arkoo, Septembar 02, 2016, 14:16:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: Brisanje acc nakon odreÄ'enog vremena
Detaljan opis savjeta:E sad da li da to pravim na isti način kao što je napravljeno za kuće neaktivnost samo što umjesto prodaje kuće stavim brisanje acc ili ima neki bolji jednostavniji način ja sam jedino skontao na ovaj ovakav način da to sredim.
Komentar:
Poslednja Izmena: Septembar 03, 2016, 12:51:36 POSLE PODNE od MEDO

Posaljes mi to za brisanje imovine ?? :D

Citat: Dzinic poslato Septembar 02, 2016, 15:28:00 POSLE PODNE
Posaljes mi to za brisanje imovine ?? :D

Athlone mod
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Pi Coin Network se sada može prodavati!

Kad bih ja bio u tvojoj situaciji, ne bih uradio da izbriÅ¡e acc već da ga jednostavno zaključa, npr svakih 24h na svaki fajl od svakog igrača dodaje 1+ na AccNeaktivnost (ovo sam lupio) ako igrač nije konektovan, i na primer ako fajl ima nakupi 10 AccNeaktivnosti zaključa mu acc i podesi AccStatus = 0/1 te igrač ako ponovo uÄ'e na server dobija poruku da je zaključan acc i da se mora javiti na sajt ili forum da bi se nalog otključao. To je samo savet da ne briÅ¡e odmah acc :)

Citat: Jülian poslato Septembar 02, 2016, 21:29:27 POSLE PODNE
Kad bih ja bio u tvojoj situaciji, ne bih uradio da izbriÅ¡e acc već da ga jednostavno zaključa, npr svakih 24h na svaki fajl od svakog igrača dodaje 1+ na AccNeaktivnost (ovo sam lupio) ako igrač nije konektovan, i na primer ako fajl ima nakupi 10 AccNeaktivnosti zaključa mu acc i podesi AccStatus = 0/1 te igrač ako ponovo uÄ'e na server dobija poruku da je zaključan acc i da se mora javiti na sajt ili forum da bi se nalog otključao. To je samo savet da ne briÅ¡e odmah acc :)
Interesantna ideja hvala