[Pomoc] error

Započeo Lekac, Avgust 16, 2016, 21:54:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: naci sve nap i uvjek mi ovaj error bude: D/Lekac/Mod: fatal error 100: cannot read from file: "morphinc". A skinuo sam morphic i opet ovo bude
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

vjerovatno nisi ubacio kako treba taj include (koliko znam to je include mozda se varam),probaj ponovno da ubacis

Mozda nisi dobro ubacio

pawno/include

I odes na pawno program Run as Administrator (pokreni kao administrator) i nadji svoj mod i onda compile pa vidi
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Koliko vidim fajlovi ti imaju ekstenziju .php a treba .INC

Ja prvi put vidim ovako nesto 😀 vrv ti ne promeni dobro ekstenziju

Mislim da je to ekstenzije, izbrisi taj program sta menja ekstenzije u php i probaj opet.

Ides ovako Control Panel > Folder Options > i tu nadji pise show ili hide file extensions i tu samo ako pise hide odstikliraj i promeni ekstenziju na desni klik > rename

Edit: javi se na pm ako ne znas gdje da nadjes to  8)
Poslednja Izmena: Avgust 16, 2016, 23:01:54 POSLE PODNE od LoOdaK
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Otvoris taj fajl sto si dobio morphic.php ili sta vec ides save as i spremis ne kao text dokument nego ono all extensions tako nesto i stavis ime morphic.inc

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Molimo te da procitas pravila foruma te da onda otvoris temu po pravilima.

Razlog zakljucavanja:

Zabranjen je popularni BUMP(osvježavanje teme duplim postom) osim u slučaju da je prošlo 24h od zadnjeg posta!

Pravila:

Glavna pravila Balkan SA:MP foruma .

Razgovor u vezi PAWN-Skriptanja .