[POMOC]Crash

Započeo ante2307, Jul 15, 2016, 15:55:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Editam
Detaljan opis problema: Pa ovako kresa mi se pawno kad compile ne znam zasto pricekam par minuta kako bi mi se compile ko staro kako se compile i nece probo sam bracket fix, i jos nesto pomagajte kako znate...Trebam otvoriti server...Zadnje sam radio vatromet, ali sam izbrisao i nece opet...
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Pregledaj to. Sigurno si nesto zaboravio. Detaljno sve

Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_SkillArena ☢ poslato Jul 15, 2016, 16:07:41 POSLE PODNE
"Nesto" lol, ili brackete {} ili preduga linija, skini zeex-pawn-patcher :)
Otkud ja mogu da znam sta je on decko radio na modu? Da pogledam u kuglu rekao je za {} ne trebam mu govoriti ako je vec pregledao tipa kao ti da bi ispao pametan.

"Pregledaj to. Sigurno si nesto zaboravio. Detaljno sve"

Mislim da si mu mnogo pomogao... Ne shvatam sta ti znace ti postovi imas brate glavi razgovor spamaj da ih dobijes a ne ovde cc

Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_SkillArena ☢ poslato Jul 15, 2016, 16:13:26 POSLE PODNE
"Pregledaj to. Sigurno si nesto zaboravio. Detaljno sve"

Mislim da si mu mnogo pomogao... Ne shvatam sta ti znace ti postovi imas brate glavi razgovor spamaj da ih dobijes a ne ovde cc
Auu al si mi rekao 😊

A ti si mi pomogao tako sto si mu rekao nesto sto je vec uradio daj bezi. Ne pravi se pametan na svakom postu tako sto "ponizavas" ostale ustv samo ppkazujes koliko si jadan. Aj da ti je ovo prvi put nego ko zna koji put da se tako pravis kao pametan ðŸ˜, Ovo ne mislim samo ja ali ne bitno. Na moje postove nemoj vise da odgovaras da nebi doslo do svadje nepptrebne jer nemam zovaca za osobe poput tebe
Poslednja Izmena: Jul 15, 2016, 16:19:07 POSLE PODNE od Tosic ツ

Citat: Tosic ãƒ,, poslato Jul 15, 2016, 16:04:30 POSLE PODNE
Kako ne znam sta da napravim da pregledam 60000 redova ?? Nemoguce ne znam stvarno sta da radim pomoc i nemojte se svadat ocu samo popravit...

Citat: ante2307 poslato Jul 15, 2016, 16:24:21 POSLE PODNE
Citat: Tosic ãƒ,, poslato Jul 15, 2016, 16:04:30 POSLE PODNE
Kako ne znam sta da napravim da pregledam 60000 redova ?? Nemoguce ne znam stvarno sta da radim pomoc i nemojte se svadat ocu samo popravit...
Pa pogledaj sve delove gde si to ubacivao. Znaci mozda je nesto ostalo ili te { } zeza ili predugacka linija

Evo pronasao sam errore sad cu poslati sliku samo da se compile :D