Kupujemo/iznajmljujemo aktivne Facebook račune (isplate tjedno) - SBR/HRV

Započeo dinkO14, Maj 19, 2016, 18:32:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Kao što naslov kaže kupujemo tj. iznajmljujemo facebook račune.

VaÅ¡em računu neće se niÅ¡ta dogodit, nećemo spamat s njega, nećemo slati poruke s njega, nećemo objavljivat niÅ¡ta na VaÅ¡em privatnom profilu. Trebamo račune zbog pokretanja plaćenih oglasa na njima, to je jedina svrha. TakoÄ'er na računu ćemo napraviti novi fanpage, nemorate se brinut nećete dobijati obavijesti od njega i nitko od VaÅ¡ih prijatelja ga neće vidjet.

Plaćamo cijenu koju se dogovorimo. Novce šaljemo tjedno sve dok nam je račun potreban, kada nam više nije potreban slobodno možete promjeniti šifru Vašeg računa.

Zanimaju nas samo računi stari par godina, koji se aktivno koriste. Broj prijatelja nije bitan, bitno je samo da su računi stariji i da se aktivno koriste.

Platiti Vas možetemo PayPal-om, Skrill-om, možete naručiti nešto online za Vas ili kako se dogovorimo.

Zainteresirani neka se jave privatnom porukom.
Poslednja Izmena: April 13, 2017, 22:13:11 POSLE PODNE od MEDO

Citat: Nickname123 poslato Maj 20, 2016, 13:19:18 POSLE PODNE
kad kazes par godina, moze li 2-3 godine?

Naravno, sve starije od 1 godinu je prihvatljivo. Uzmite u obzir da je od same starosti bitnija aktivnost računa, pri cemu se misli da je račun redovno koriÅ¡ten, da se sa njega lajkalo/komentiralo druge objave, tu i tamo objavilo neÅ¡to na svoj timeline.TakoÄ'er želim napomenut da ovo nije prodaja računa, Vi ćete svoj račun moći i dalje koristit kao i do sada i nakon prekida suradnje.

https://www.facebook.com/ophion.samp moze li ovaj? star godinu-dve
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

U dogovoru sa @dinkO14 od sada se meni javljate na PM ukoliko imate Facebook Account star barem 1 godinu dana, koji mora biti aktivan i koji mora biti koriÅ¡ten, ne morate davati ni Å¡ifru ni slično, već samo moram imati pristup TeamVieweru da provjerim da li sve radi, sa VaÅ¡eg računa ću kreirat Fanpage i zatim napraviti jedan post i boostat ga, ubiti viÅ¡e informacija koga zanima možemo se dogovoriti preko PM-a. 

Da napomenem, tjedno biste dobivali neku odreÄ'enu svotu novca, a zapravo niÅ¡ta nebiste radili.

Za više informacija, imate PM.

BUMP!

Laka lova, niÅ¡ta ne radite a zaraÄ'ivate, napomena opet. Nama treba pristup samo TeamVieweru jer onda preko VaÅ¡eg facebooka kreiramo FANPAGE i zatim na tom fanpage-u radimo boost te tako promoviramo farmaceutske prizvode, kreme za lice/tijelo, hranu i slične stvari. Nažalost ne radi na svakom accountu jer facebook zahtjeva dosta stvari, pa nam to samo otežava posao, zato i trebamo Vas koji ste spremni zaraditi a zapravo niÅ¡ta ne raditi.

Evo ovako. Ovo pisem za one koji su skepticni i koji misle da ce ih neko zaje**ti... Pre svega da se zahvalim @raiN i @dinkO14 .
Naravno, u pocetku sam i ja razmisljao kako ce sve ispasti(sto je i normalno recimo), mozda ce me neko "zavrnuti", zaje**ti ili sta vec ali eto resio sam da pokusam.
No, da skratim pricu... Isplatu novca sam dobio pre nekih 5-10 minuta na PayPal nalog. Samim tim mogu slobodno da kazem da momci nisu skameri ili nesto drugo, trece..... Tako da, ko hoce i zeli moze slobodno da ih kontaktira. :)

Citat: Aussie poslato Jun 25, 2016, 06:35:08 PRE PODNE
Znaci stvar je u ovome, hmm

Gdje god ostavljas mail postoji nesto sto se zove Terms and Conditions. Tu se specificno mora naznaciti da li je dozvoljeno dijeljenje podataka sa trecom stranom i kojih podataka. Ako je tako navedeno nemas nikakavih problema, ako nije potpuno je ilegalno i FB ti nece nista uraditi, medjutim ljudi te mogu privatno tuziti (tvoju web stranicu ili to mjesto odakle si im uzeo mail adrese bez njihovog odobravanja). E sada da li ce se to u praksi dogoditi? Najvjerovatnije ne. Da li biste bili u velikim problemima kada bi vas ulovili? DA.
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Pi Coin Network se sada može prodavati!