[POMOC]razlog ubistva

Započeo Tommy_Vercetty, Oktobar 21, 2015, 17:23:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: moja
Detaljan opis problema: napravio sam kada igrac ubije igraca da mu izbaci dialog i da upises razlog, Ja sam pokuso jednu provjeru da napravim ako igrac nista ne upise da mi izadje GRESKA ne mozete manje od 3 karaktera ... ja sam nesto napravo al ne radi izbaci mi neki glupi razlog  ako moze pomoc
Dio skripte: //
Neke slike: //

fDialog(25633)
{
   if(!strlen(inputtext)) return ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_RAZLOG_K, DIALOG_STYLE_INPUT, "Razlog", "Unesite razlog ubistva", "U redu", "Odustani");
   new kName[24], pName[24], string[128];
   if(strlen(inputtext) < 3)
   SCM(playerid, COLOR_GREY,"Greska | Ne može manje od 3 karaktera");
   GetPlayerName(ubioIgraca[playerid], pName, 24);
   GetPlayerName(playerid, kName, 24);
   format(string, sizeof(string), "%s je ubio igraca %s, razlog: %s", kName, pName, inputtext);
   ABroadCast(COLOR_LIGHTRED,string, 5);
   foreach(Player, a)
   {
      if(PlayerInfo[a][Admin] > 1) SendClientMessage(a, -1, string);
   }
   return true;
}

if(strlen(inputtext) < 3) return SCM(playerid,  COLOR_GREY, "GRESKA | Ne može manje od 3 karaktera");

Probaj ovako :)

Radi ovo , ali kad sam ubio igraca nista nisam napiso u dialog pise :razlog YT_300000,kako da napravim ako nista ne napisem u dialogu da mu opet vrati taj isti dialog ako si me skontao brt ? znaci mora neki razlog da da :D

ah sry nisam te skontao haha Posalji dialog(DIALOG_RAZLOG_K) skriptu mozda je u njemu nes lose  :D

new razlog;
if(sscanf(inputtext, "i",razlog)) return ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_RAZLOG_K, DIALOG_STYLE_INPUT, "Razlog", "Unesite razlog ubistva", "U redu", "Odustani");

ti si meni ovde napravio ako upise razlog u dijalog , da mi opet izadje dijalog

A ja trebam ako nista ne upise u dijalog da mu ponovo vrati dijalog :D

[]Flynâ„¢

*

Never look down on anybody unless you're helping them up.

if(strlen(inputtext) < 3) return ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_RAZLOG_K, DIALOG_STYLE_INPUT, "Morate upisati vise od 3 slova.", "Unesite razlog ubistva", "U redu", "Odustani");