[RPF] Yamaguchi Interior

Započeo CADILAB, Jul 16, 2015, 00:06:43 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

CADILAB

*

Balkan Underground Owner

Pozdrav svima, evo ovim prilikom zelio bi da vam pokazem interior organizacije Yamaguchi koji ce se nalaziti na Roleplay Factory serveru. Naime ovo je nase prvo javno prikazivanje slika sa servera kao i izlazenje u javnost sa istim. Mape je radio jedan od verovatno najboljih mapera na Balkanu koji je zeleo da ostane anoniman, i rekao mi je da stavim da je ovo cist dokaz da se lepi interiori mogu uraditi i bez tekstura. Uskoro bi trebali da napravimo prezentaciju o VIP Islandu koji je jos u fazi pripreme, ali o tome drugom prilikom. Nemojte biti prestrogi :D

Po meni ovo sto mi pravimo jeste jedan od najunikatnijih servera na Balkanu sto se tice mapa, i pojedinih sistema, uskoro ce biti jos slika i video sadrzaja, lep pozdrav.

pogaÄ'am neno mapper? :D
jel ista ekipa karike neno? ili?

Po meni je ovo veoma loš izbor objekata, moglo se ovo dosta bolje uraditi ali eto.

CADILAB

*

Balkan Underground Owner

Citat: TiXoR_ poslato Jul 16, 2015, 00:07:44 PRE PODNE
pogaÄ'am neno mapper? :D
jel ista ekipa karike neno? ili?

Nazalost ni jedan od njih nije zainteresovan za projekt, pokusao sam ih kontaktirati al kao da su u zemlju propali.

Citat: [CH] Begić poslato Jul 16, 2015, 00:08:02 PRE PODNE
Po meni je ovo veoma loš izbor objekata, moglo se ovo dosta bolje uraditi ali eto.

Hvala na misljenju.

Poslednja Izmena: Jul 16, 2015, 00:10:39 PRE PODNE od Shoorty