[Pomoc] Iza logina me spawna u zraku?

Započeo DrEdZ, Maj 06, 2015, 14:32:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Radim svoju od nule
Opis problema o kojem se radi:Uglavnom kada se netko logina na server spawna ga u zraku a ne na spawn mjestu
Dio skripte:
case DIALOG_LOGIN:
        {
            if ( !response ) return Kick ( playerid );
            if( response )
            {
                if(udb_hash(inputtext) == PlayerInfo[playerid][pPass])
                {
                    INI_ParseFile(UserPath(playerid), "LoadUser_%s", .bExtra = true, .extra = playerid);
                    GivePlayerMoney(playerid, PlayerInfo[playerid][pCash]);
                    SetSpawnInfo( playerid, 0, 0, 1958.33, 1343.12, 15.36, 269.15, 26, 36, 28, 150, 0, 0 ); <------- tu stavlja spawn
                    SpawnPlayer(playerid);     <------ ovdje bi trebalo pokrenut spawn ali ne zeli                                               
                }
                else
                {
                    ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN, DIALOG_STYLE_PASSWORD,""","Izadi");
                }
                return 1;
            }
        }
    }

Slika (neobavezno)

Brt u mene je isti sistem samo druge koordinate i sve radi mene normalno spawn
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ja neznam ja kad idem da se ulogriam samo se jedanput stvorim u zraku negdje letim..

Dodaj ovo prije nego sto se treba spawnati
TogglePlayerSpectating(playerid, 0);

Meni je taj spectating bio off da mi ne prikazuje dosadni gumb za spawn. I kad sam ga sad uklj tj napravio to sto si mi ti rekao radi. Ali me zanima kako se rijesit spawn gumba bez da me spawna u zraku?

Pa spectacing upalis kada ti ide login/register nezz gde ti treba i prije spawna ides na off i onda tek postavljas poziciju igracu

Da ali to ne rijesava problem sa spawn gubm jer to je isto kao da ga ne iskljucim. Mene zanima kako ugasit prije logina da mi ne smeta textdrawu. Ja koliko sam skuzija mene interpol kamere zezaju moram stavit killtimer prije logina i to sam pokusa ali dolazi do problema da mi onda timeri uopce ne rade a ni kamere ne rade i samo stoji na mistu

Uglavnom popravio sam stavio sam na konektu da se spectating ugasi i na loginu da se upali. LOCK