[Pomoc] CMD Diploma

Započeo kim3205, April 26, 2015, 17:22:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Las Step
Detaljan opis problema:Ovako hteo bih da napravim CMD /dajdiplomu [id] da bez diplome nemoze da ulazi u PD ili FBI don ne dobije diplomu i to samo Lider Policijske Akademija da ima mogucnost tu CMD inace PA org sam napravio i sve samo mi treba ta CMD,dali zna neko kako to da resimo ?Inace hvala unapred
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

i am king!

pa koristis sscanf isto kao pare što nekome daješ tu tako sve isto samo diplomu
~ Server Pernambucho Roleplay ~
Forum : ~ http://pernambucho.com/ ~
Facebook :~ https://www.facebook.com/events/331686430351597 ~

Owner : JA :D

Citat: arnel avdic poslato April 26, 2015, 17:25:02 POSLE PODNE
pa koristis sscanf isto kao pare što nekome daješ tu tako sve isto samo diplomu

ma buraz ja tu CMD nemam uopste i treba mi ta CMD al nzm kako da je sastavim ?

i am king!

Evo ti prosta komanda :D

CMD:dajdiplomu(playerid, params[]) {
	new igrac;
	if(sscanf(params,"u",igrac)) return SendClientMessage(playerid, -1, "/dajdiplomu [ID/Nick]");
	PlayerInfo[playerid][pDiploma] = 1; // prilagodi sebi enum
	return 1;
}
Poslednja Izmena: April 26, 2015, 17:52:09 POSLE PODNE od Lenon

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Citat: Lenon poslato April 26, 2015, 17:46:02 POSLE PODNE
Evo ti prosta komanda :D

new igrac;
	if(sscanf(params,"u",igrac)) return SendClientMessage(playerid, -1, "/dajdiplomu [ID/Nick]");
	PlayerInfo[playerid][pDiploma] = 1; // prilagodi sebi enum
	return 1;
}

Greska, treba da ide ovako:
PlayerInfo[igrac][pDiploma] = 1;

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Nisam vas bas razumeo ili ja nisam bio jasan ovakoo
Lider PD i FBI da bih usli u tu org mora da igrac ima diplomu tj da ima
A lider PAkademije da ima tu komndu samo znaci samo lider PA da ima CMD /dajdiplomu [id] i sa tom diplomom da moze da udje u PD ili FBI ako nem diplomu nemoze da udje....

Dal da dam nekom pwn da mi sredi to ili je lako ubacit jer ne mogu skontat ?

i am king!

Citat: Pinki ãƒ,, √ poslato April 26, 2015, 19:05:00 POSLE PODNE
Nisam vas bas razumeo ili ja nisam bio jasan ovakoo
Lider PD i FBI da bih usli u tu org mora da igrac ima diplomu tj da ima
A lider PAkademije da ima tu komndu samo znaci samo lider PA da ima CMD /dajdiplomu [id] i sa tom diplomom da moze da udje u PD ili FBI ako nem diplomu nemoze da udje....

Dal da dam nekom pwn da mi sredi to ili je lako ubacit jer ne mogu skontat ?
U komandi za davanje diplome napravi provjeru da li je igrac koji kuca komandu lider akademije i ako jeste da moze dati diplomu.. A kod invite komande napravi da provjerava u koju ga org i koji lider ubacuje i ako igrac nema diplomu da se ne desi nista ili stavi da mu ispise poruku da nema diplomu i zato ne moze uci u org.

isuse i marijo toliko glupih modova si objavio a neznaš napravit komandu i koristit provjeru. lel. ggwp

Citat: TiXoR_ poslato April 26, 2015, 22:00:31 POSLE PODNE
isuse i marijo toliko [cenzura]ih modova si objavio a neznaš napravit komandu i koristit provjeru. lel. ggwp

A Tixore brate skoro 1 god nisam ni mislo na skriptu i GTA sve to skoro sam zaboravio eto sad dosao sam ponovo i video dosta toga pa dok se prisetim eheee,ako znas bolaan de mi pomogni pa ce mi se vrati staro pamcenje haha ajde bolan

i am king!

Citat: Pinki ãƒ,, √ poslato April 26, 2015, 22:56:56 POSLE PODNE
Citat: TiXoR_ poslato April 26, 2015, 22:00:31 POSLE PODNE
isuse i marijo toliko [cenzura]ih modova si objavio a neznaš napravit komandu i koristit provjeru. lel. ggwp

A Tixore brate skoro 1 god nisam ni mislo na skriptu i GTA sve to skoro sam zaboravio eto sad dosao sam ponovo i video dosta toga pa dok se prisetim eheee,ako znas bolaan de mi pomogni pa ce mi se vrati staro pamcenje haha ajde bolan

kakve to veze ima, ja nisam 2 godine skripto i sve mi je ostalo u glavi, al vidi se kako si radio te modove, no ne bitno..
inace if je provjera

new igrac;
        if(PlayerInfo[playerid][pLider] != 1) return SCM(playerid, -1,"nisi pd lider");// promjeni id orgnaizacije kao i varijablu
	PlayerInfo[igrac][pDiploma] = 1; // prilagodi sebi enum
	return 1;
}

Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

MOlim vas da mi neko javi na PM ko moze samo to da mi sredi bicu jako zahvala :/

Moze lock :/

PS:otvorio sam drugu temu jer mi treba pomoc oko CMD i necu spam vise
Poslednja Izmena: April 27, 2015, 06:03:32 PRE PODNE od Pinki ツ √

i am king!