[Pomoć] hit

Započeo Sottra, April 05, 2015, 15:04:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Kako da napravim da igrač može uzeti metu (Hitman Agency)? Možda preko random funkcije al ne znam kako. Hvala unapred
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Najbolje da skines neki mod gde imas hitman, imas u ravensu kao i jos u mnogima i onda fino izvadis sve oko hitmana iz tog moda sto ti treba ...

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato April 05, 2015, 15:51:44 POSLE PODNE
Najbolje da skines neki mod gde imas hitman, imas u ravensu kao i jos u mnogima i onda fino izvadis sve oko hitmana iz tog moda sto ti treba ...
TeÅ¡ko se snaći u tuÄ'em modu. Može mi neko pomoći kojom funkcijom se igraču dodeli meta ili da neko izvadi iz nekog moda i stavi ovde

Pa tesko da ce neko da ti odradi sve po tvojim zeljama u ovom PDF-u jedino ako je neko dobre volje ali ovo nije PDF uradi mi po zelji vec pomoc ... Ja ti kazem sta da radis a tb ako je to tesko onda ne znam sta da ti kazem :D msm sta moze biti tesko otvoriti neki GM gde imas hitman i vidis kako sta funkcionise i to prebacis kod sebe u tvoj GM al dobro kako hoces ...

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato April 05, 2015, 18:30:51 POSLE PODNE
Pa tesko da ce neko da ti odradi sve po tvojim zeljama u ovom PDF-u jedino ako je neko dobre volje ali ovo nije PDF uradi mi po zelji vec pomoc ... Ja ti kazem sta da radis a tb ako je to tesko onda ne znam sta da ti kazem :D msm sta moze biti tesko otvoriti neki GM gde imas hitman i vidis kako sta funkcionise i to prebacis kod sebe u tvoj GM al dobro kako hoces ...
Dobro, naći ću sam. Nisam ja tražio da mi sve uradite nego samo funkcija koja dodjeljuje igraču metu. Iako ne znam kako se radi ubijeÄ'en sam da je to samo par linija. A ostalo znam ja uradit.

pa uÄ'i u neki mod i sve Å¡ta vidiÅ¡ da je za hitmane istraži i probaj Å¡ta zaključit
i pogledaj ovo:

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=72076.0