[Pomoc]Veliki problem

Započeo Shaw Salcedo, Februar 27, 2015, 11:30:59 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Up
Detaljan opis problema: IMam jedan veliki problem isto kao i sa BM Modom ja sam radio mod i evo ja compile i cekam jedno 5-10 min nista  se nedesi a nema nesto mnogo linija oko 60k e sada ja sam otisao na
www.codegenerators.pl i ne izbacuje ni jedan error kako ovo da sredim ako treba dacu linije koje trebaju ali ne verujem da ce da trebaju
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
GAD SAM JA

ako nemoze da ti compile znaci da ti je veliki error negdje a ovo sta si provjerio da ti ne baca nigdje errora.
Neznam pogledaj dali taj mod vezes sa nekim FS ili sa nekim includom di ima error. Ili imas jedan include pa si stavio drugi a ta dva se ne mogu da vezu tako nesto gledaj.
public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{
  Ban(playerid);
  return 1;
}

Trazim Pomocnog Skriptera za skriptu od Nule tko je voljan PM me

Evo ja sam juce sredjivao /give i izbacilo mi je jedno 24 errora i ja sam rekao sutra su ovo i onda sam zab i nesto sam doradio i sada compilam i nece evo sada sam izbrisao /give i opet isto
GAD SAM JA

Pazi nešto,

kada radiš u skripti moraš da compailas tj. da napravis .amx format tvoga .pwn ili da ga save pa tek nastavis nekad kasnije ako ti se zuri. Nemoj samo izaci jer ti tako neće ništa ostati, a i mod otvaraj preko /pawno/pawno.exe/OPEN/File.pwn, a ne direktno preko gamemodes file.pwn jer ti nece pokrenuti kako spada tj nece ti ukljuciti include fajlove te će ti nastati errori.
-      @ Mirzerian_06     -

You wanna play a game? Alright.

Matori ako se ne varam do sada si imao 5 ovakvih tema da pitas i svaki put ti kazem da se moras setiti sta si sve cacko pa onda to da ispravis i da uradis compile ... Ne mozemo mi znati gde si ti napravio silne greske ...

Pa kada pawno stane i ne prikazuje errore niti warninge ja ne znam da li za to postoji neko drugo resenje sem da se setis sta si cacko sve i napravio silne greske pa zbog toga pawno zabode ...

Evo sada sam nasao error posle silnig 1h ja trazim i vidim komandu v i samo ja je dell i compile i oce   8)  :D  ;D
GAD SAM JA