[POMOC] 'Pogresan ID'

Započeo Paul Castellano, Januar 31, 2015, 15:09:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: UP
Detaljan opis problema: Do nekih IDova se ne mogu portati jer piše kao da nisu konektovani..Tj recimo kucam /goto 26 ispiše mi "pogresan id"(nije do svih igrača,samo do nekih..ali su tu sigurno :) )
Dio skripte:
if(!IsPlayerConnected(id)) return SendClientMessage(playerid, -1, ""CRVENA"[BE] "SIVA"Pogresan ID!");

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

I ne mogu ni /pm ni ništa drugo...(Tako je cijelo vrijeme,ID 26 uvijek,i nakon restarta servera....)

Koristi za tu proveru offline igraca ovo
if (id == INVALID_PLAYER_ID) return SCM (playerid, -1, "Igrac je Offline!");

Dobro,sredit ću tako.No znaÅ¡ li možda razlog zaÅ¡to to izbacuje?PoÅ¡to očito neÅ¡to stvara problem..Jer to je samo za odreÄ'ene IDove,npr ID 26 nebitno jesam li ja ID 26 ili Pero Mate itd..Svima tako piÅ¡e.

Prvo pokusaj s ovim sto sam ti poslao pa mi kazi sta se desilo. A usput bi trebalo da imas najnovije include tj da uradis update za njih i pluginse naravno, i ako imas u modu mozda negde na vrhu #define MAX_VEHICLES pogledaj na kolko je igraca podeseno...

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Januar 31, 2015, 23:57:03 POSLE PODNE
Prvo pokusaj s ovim sto sam ti poslao pa mi kazi sta se desilo. A usput bi trebalo da imas najnovije include tj da uradis update za njih i pluginse naravno, i ako imas u modu mozda negde na vrhu #define MAX_VEHICLES pogledaj na kolko je igraca podeseno...
Mozda si mislio na MAX_PLAYERS  :D

200 je?

Ubacio sam danas to,i kada kucam recimo /odg i na zbugan id tada mi piše:
%s recona igrača       !  (prazno bude,gdje treba pisati ime igrača..) i poÅ¡to kod mene piÅ¡e i ID tog igrača,ID kod jednog bude 149 ..Iako je on 26...Ne znam zaÅ¡to ovo.....