[POMOC]SetPlayerPos poruka

Započeo Sarkenzo, Januar 27, 2015, 12:38:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moj mod
Opis problema o kojem se radi: Kako da napravim kada se igrac portuje preko cita ili bez da to izadje adminima.Ja sam nesto pokusavao al ne radi opet.Moze i bez ovoga GetPlayerPos
Dio skripte://
public SendAdminMessageTeleport(color, string[])
{
	for(new i = 0; i < MAX_PLAYERS; i++)
	{
		if(IsPlayerConnected(i))
		{
		new Float:X, Float:Y, Float:Z; // Ovako definisemo  X , Y , Z Floate tako da mozemo da vratimo igraca de je bio.
		GetPlayerPos(i, X, Y, Z); // Dobijamo poziciju igraca pre nego sto on udje u vozilo
		SetPlayerPos(i, X, Y, Z); // Postavljamo igraca na mesto gde je bio pre izlaska.
		    if(PlayerInfo[i][pAdmin] >= 1)
		    {
		       new stringsamt[1024];
    		   new sendername[MAX_PLAYER_NAME];
		       GetPlayerName(i, sendername, sizeof(sendername));
		       format(stringsamt, sizeof(stringsamt), "Admin poruka:Dobijamo poziciju igraca %d %s postavljamo igraca na mesto gde je i bio %d", GetPlayerPos(i, X, Y, Z), sendername, SetPlayerPos(i, X, Y, Z));
		       SendAdminMessage(COLOR_RED, stringsamt); //Send to all admins :)
			}
		}
	}
}

Slika (neobavezno): //
Poslednja Izmena: Januar 27, 2015, 12:39:35 POSLE PODNE od Sarkenzo

Imas u JunkBusteru solidnu proveru za Teleport pa mozes iz njega izvuci ili kucati na google anti teleport tako nesto pa ces naci nesto sigurno ...

Na tom anticitu moras sam da ubacujes kordinatu po kordinatu a on ako upise kordinatu moze da se porta.Da sam hteo JunkBuster ne bi postavljao temu na forumu

JunkBuster 11 ima u sebi ako igrac preleti tek tako 350 metara da ga osumljici za teleport naravno ovaj broj od 350 metara se moze i smanjiti i cim u kratkom vremenskom periodu igrac predje u ovom primeru 350 metara JunkBuster ga odma osumljici a mesto tog sto ga osumljici moze da bude Kick

A jel tb igrac ne moze da se portuje ni na jednu kordinatu kako to da namestim
Poslednja Izmena: Januar 27, 2015, 20:08:53 POSLE PODNE od Sarkenzo

Pa vec sam ti rekao da imas solidnu proveru u JunkBusteru ili je pronadji na netu kucaj sta ti treba na google i dobices vec nesto ...

Nema nista sve redom sam pretrazio, ne svidja mi se JunkBuster stvaraju oruzije preko palica.A ovaj anticheat sto ja imam je bas dobar ne mogu ni jedan cit da pale samo mi fali za teleport razumes?

Ja tebe razumem ali ti mene ne. Pricam ti sve vreme o tome da ako ne zelis da koristis JB nemoj niko te na to ne tera ja ti samo kazem da izvadis iz njega proveru za Teleport i ubacis u taj tvoj Anticheat i problem resen jer JB ima solidnu proveru za Teleport...

Pa sta ce mi njegova provera kad ja smanjim to 350 na sat i onda izbacuje da je igrac osumnjicen za teleport razumes