[Pomoc]MakeAdmin

Započeo Shaw Salcedo, Januar 27, 2015, 12:56:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: BM
Detaljan opis problema: Imam problem ja sam ubacio /makeadmin kao na LastStep i imam problem ja kada kucam /makeadmin izbaci da ukucam id i lvl koji ce da bude ja kucam /makeadmin 0 1341 ne izbaci nista ali bas nista evo vam cela cmd.Ovo sam promenio zbog /admini.Ne izbacuje nijedan error
CMD:makeadmin(playerid, params[])
{
 if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 1341 || PlayerInfo[playerid][pOdobrenje] == 1)
	{
	new igr, lvl, str2[256], ime[MAX_PLAYER_NAME]; new textic[64];
	if(sscanf(params, "ui", igr, lvl)) return SCM(playerid, -1, "KORISTI: /makeadmin [ID/ime] [level]");
	if(igr == IPI) return SCM(playerid, COLOR_RED, "Igrac je offline.");
	if(lvl > 1341) return SCM(playerid, COLOR_GREY,"Admin level ne moze biti veci od 1341");
	GetPlayerName(igr, ime, sizeof(ime));
	new randomkod = 1000 + random(8999), kod[7];
	format(kod, 7, "%d", randomkod);
	if(lvl == 0)
	{
	new name3[MAX_PLAYER_NAME];
	GetPlayerName(igr, name3, sizeof(name3));
	for(new h = 1; h < MAX_ADMINS; h++)
	{
	new textic2[256];
	format(textic2, sizeof(textic2), "staff/admini/Admin_%d.ini",h);
	if(fexist(textic2))
	{
	if(strcmp(AdminInfo[h][aIme],name3, true) == 0)
	{
	format(str2, sizeof(str2), "[ADMIN] Vlasnik %s je postavio ADMINISTRATOR level na 0 igracu %s.", GetName(playerid), GetName(igr));
	ABroadCast(COLOR_YELLOW, str2, 4);
	format(str2, sizeof(str2), "{07C1F5}Uspesno skidanje administratora igracu {FFFFFF}%s", GetName(igr));
	SCM(playerid, COLOR_YELLOW, str2);
	new jarmed66[236];
    new loginstring[256];
	format(jarmed66,sizeof(jarmed66),"{FF0000}\t\t\t\t[OBAVESTENJE]\n{FFFFFF}Vas administratorski nivo je je postavljen na 0 od strane vlasnika %s",GetName(playerid));
	format(loginstring,sizeof(loginstring),"%s",jarmed66);
	ShowPlayerDialog(igr, 9999, DIALOG_STYLE_MSGBOX,"{07C1F5}Admin-Info",loginstring,"OK","");
	format(jarmed66,sizeof(jarmed66),"{FFFFFF}Vas administratorski nivo je je postavljen na 0 od strane vlasnika %s",GetName(playerid));
	SCM(igr,COLOR_GREY,jarmed66);
	PlayerInfo[igr][pAdmin] = 0;
	strmid(AdminInfo[h][aIme], "", 0, strlen(""), 60);
	strmid(AdminInfo[h][aPas], "", 0, strlen(""), 60);
	AdminInfo[h][aRank] = 0;
	AdminInfo[h][aNeakt] = 0;
	SaveAdmin(h);
	new File:examplef = fopen(textic2, io_write);
    fclose(examplef); //
	fremove(textic2);
    SetPlayerSkin(playerid, 294);
	}
	}
	}
	return 1;
	}
	if(PlayerInfo[igr][pAdmin] != 0)
	{
		for(new i = 1; i < MAX_ADMINS; i++)
		{
		if(strcmp(AdminInfo[i][aIme], ime, true) == 0)
		{
		PlayerInfo[igr][pAdmin] = lvl;
        SetPlayerSkin(playerid, 294);
		AdminInfo[i][aRank] = lvl;
		SaveAdmin(i);
		}
		}
	}
	else
	{
	PlayerInfo[igr][pAdmin] = lvl;
	SetPlayerSkin(igr, 294);
	for(new i = 1; i < MAX_ADMINS; i++)
	{
		format(textic, sizeof(textic), "staff/admini/Admin_%d.ini", i);
		if(!fexist(textic))
		{
		strmid(AdminInfo[i][aIme], ime, 0, strlen(ime), MAX_PLAYER_NAME);
		strmid(AdminInfo[i][aPas], kod, 0, strlen(kod), 60);
		AdminInfo[i][aRank] = lvl;
		AdminInfo[i][aNeakt] = 0;
        new File:cuvanje = fopen(textic, io_write);
        fclose(cuvanje); //
		SaveAdmin(i);
		i = 998;
		}
	}
	}
	format(str2, sizeof(str2), "{07C1F5}Ustupili ste {FFFFFF}%s-u {07C1F5}administratorski nivo {FFFFFF}%d.", GetName(igr), lvl);
	SCM(playerid, COLOR_YELLOW, str2);

format(str2, sizeof(str2), "[ADMIN] Vlasnik %s je postavio ADMINISTRATOR level %d igracu %s.", GetName(playerid), lvl, GetName(igr));
	ABroadCast(COLOR_YELLOW, str2, 4);

new jarmed11[236];
        new jarmed22[236];
        new jarmed33[236];
        new jarmed44[236];
        new jarmed55[236];
        new jarmed66[236];
        new jarmed77[236];
		new loginstring[1024];
        format(jarmed11,sizeof(jarmed11),"{07C1F5}Cestamo ! {FFFFFF}Dodeljena vam je pozicija Administratora LEVEL %d od Vlasnika %s.",lvl, GetName(playerid));
		format(jarmed22,sizeof(jarmed22),"\nPozicija administratora nosi veliku odgovornost, te vas molimo da se potrudite da ne uprljate ugled servera.");
  		format(jarmed33,sizeof(jarmed33),"\nSvaku odluku donosite iskljucivo na svoju odgovornost, pa shodno tome budite pazljivi.");
  		format(jarmed44,sizeof(jarmed44),"\n{07C1F5}Vas Adminski kod je : {FFFFFF}%d",randomkod);
  		format(jarmed55,sizeof(jarmed55),"\nAdminski kod vam sluzi kao zastita za vas nalog. Pri svakom loginu ukucacete gore upisane brojeve,");
  		format(jarmed66,sizeof(jarmed66),"\nPa vas tim povodom molimo da kod zapisete, ili zapamtite.");
  		format(jarmed77,sizeof(jarmed77),"\n\n\t\t\t\t\t{07C1F5}SRECNO ! {FFFFFF}");
  		format(loginstring,sizeof(loginstring),"%s%s%s%s%s%s%s",jarmed11,jarmed22,jarmed33,jarmed44,jarmed55,jarmed66,jarmed77);
        ShowPlayerDialog(igr, 9999, DIALOG_STYLE_MSGBOX,"{07C1F5}Admin-Info",loginstring,"OK","");
        LoadAdmine();
	}
	else return NisiOvlascen(playerid);

return 1;
}

Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
GAD SAM JA

Probaj ovako samo prilagodi svom modu  ako bude trebalo

CMD:postaviadmina(playerid, params[])
{
    new pplayerid, alevel, string[512];
	if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1338) return SCM(playerid, CRVENA2, "(greska): "SIVA"Niste autorizovani za ovu komandu!");
    if(sscanf(params, "ud", pplayerid, alevel)) return SCM(playerid, -1, ""ORANGE"[EG:RP]: "ZUTA"/postaviadmina [ID/Ime] [Admin Level (1-5)]");
    if(alevel < 0 || alevel > 5) return SCM(playerid, -1, ""ORANGE"[EG:RP]: "SIVA"Admin level ne moze biti manji od 0 i veci od 5!");
	{
	    PlayerInfo[pplayerid][pAdmin] = alevel;
	    PlayerInfo[pplayerid][pSkin] = 187; SetPlayerSkin(pplayerid, PlayerInfo[pplayerid][pSkin]);
        format(string,sizeof(string),"[EG:RP]: "SIVA"Admin %s ti je postavio admin level na "BELA"%d!",pName(playerid),alevel);
        SCM(pplayerid,ORANGE2,string);
        format(string,sizeof(string),"[EG:RP]: "SIVA"Postavili ste igracu %s admin level na "BELA"%d!",pName(pplayerid),alevel);
        SCM(playerid,ORANGE2,string);
        SavePlayer(pplayerid);
	}
	return 1;
}

Ne razumes me ja imam to ali hocu da stavim kada igrac ukuca /admini da izbaci listu a ja kada kucam admini meni izbaci listu idem prvo i izbaci da nema nijednog admina a ima
GAD SAM JA

Sta je tebi ovde konkretan problem ?

Ja nemogu meni da dam admina npr kucam /makeadmin izbaci mi da kucam id i koji cu lvl admina ja kucam /makeadmin 0 1341 nista se nedesi
GAD SAM JA

Evo ti mini komanda ti posle uradi s njom sta hoces

CMD:makeadmin(playerid, params[])
{
	new id, level, string[128];
    if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1338) return SCM(playerid, -1, "Niste ovlasceni za ovu komandu !");
    if (sscanf(params, "ud", id, level)) return SCM(playerid, -1, "/makeadmin [ID] [Admin Level]");
    PlayerInfo[id][pAdmin] = level;
    format(string, sizeof(string), "Admin %s vam je dao admin level %d", GetName(playerid), level);
    SCM(id, -1, string);
	return 1;
}

Mozes li ti meni da sredis nju kao moju?
GAD SAM JA

Ne vec sam ti 1000 puta rekao da ovo nije mesto uradi mi po zelji vec pomoc ja sam ti dao mini komandu koja radi ostalo ti sklopi ukljucis malo mozak i eto ga ...