[pomoc]Ne mogu rjesit problem sa rentom i crnim ekranom

Započeo Adem Ramic, Januar 23, 2015, 23:48:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Aj nadji mi u scripti deo gde ti izbacuje tu poruku kad udjes u vozilo i posalji mi koje taj kod da vidim kako je uradjeno verujem da nemas dozvolu ili ne radi dobro varijabla ali ajde posalji kod da vidim

evo ti }
      if(vozilo >= askolavozila[0] && vozilo <= askolavozila[7])
      {
         if(Poligon[playerid] == 0)
         {
            SCM(playerid, -1, ""PPLAVA"[AS]: "CRVENA"Nemate uplaceno polaganje...");
            RemovePlayerFromVehicle(playerid);
            return 1;
         }

I sada kada bi bar malo razmislio ocigledno imas probleme s tom varijablom Poligon ako je nigde ne cuvas a ona se prilikom konekcije postavlja na 0 onda eto do cega je

Mozes da mi posaljes ove td za zlato i banka?
GAD SAM JA

Citat: Kriso_Anderson poslato Januar 25, 2015, 09:33:15 PRE PODNE
Mozes da mi posaljes ove td za zlato i banka?

HAHAHAHAHAHA, pa napravi ih sam, zar je to toliko tesko? :O

Blaeks

*

Madmen

Tako ti je to kad koristis GodFather skriptu, ne znas na cemu si... ja ti predlazem da pitas coveka koji je pravio taj mod sta i kako mozes da uradis povodom tog textdrawa, a sto se vozila tice jasno je da ti se mesaju

Kriso: ne odgovaraj u temi ako ne mozes pomoci coveku koji je trazio pomoc

ja uopce ne koristim gf skriptu...a sto se tice tog mjesanja ja jucer od denisa uradio ono sve i opet isto

a nista nisam uspio uradio dao sam sebi vozacku isti slucaj,mjesanje idova premjestio na onaj sistem od denisam lapia i opet isto,za crni ekran isto nista naci u modu ga nema sanse jer nez uopce kak je definiran msm kako je u tdu napravljen...