[Pomoc]Probelm sa PD i komanda nitro

Započeo iimpah, Januar 11, 2015, 14:31:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:000000
Detaljan opis problema: 1. Probelm sa PD: ovde iako je izmapana nova zgrada kada se priblizavam zgradi ono se stalno mijenja, streca, sada je onaj obicni PD, sad je ovaj novi :/. 2. Probelm sa nitro: kada kucam /nitro on mi se pojavi ono u auto ali kada pritisnem bilo koje dugme na tastaturi ili kliknem lijevi klik na misu odma nestaje i kao da ga nisam aktivirao pomocu komande(kada kucam /nitro ispise mi kao da je uspjesno ugradjen nitro u auto). :/
Dio skripte://
Slike: http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=98837373258151184721.png&file_imgur=GaOsEgt.jpg

Sto se tice mape PDa moras ponovo pogledati kodove za tu mapu i ubaciti u skriptu RemoveBuildingForPlayer kodove. Ti kodovi nisu ubaceni i zato je ostao i stari i novi PD..   :)

Sto se tice nitra,ako koristis zcmd onda ispod imas jednu veoma jednostavnu komandu za nitro,ali ako ti bude trebala samo da admini mogu onda ne znam to jer se ne bavim skriptanjem..  :)

CMD:nitro(playerid, params[])
{
  if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SendClientMessage(playerid, -1, "Nisi u vozilu!");
  new vehicle;
  vehicle = GetPlayerVehicleID(playerid);
  if(vehicle > 0)
{
    AddVehicleComponent(vehicle, 1010);
}
  SendClientMessage(playerid, -1, "Dodali ste nitro u vozilo");
  return 1;
}

CMD:nitro(playerid, params[])
{
	if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SendClientMessage (playerid, -1, "Samo admini !"); // ono < 1 predstavlja ti adminski lvl za dozvolu pa mozes menjati po tvome
  	if (!IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SendClientMessage (playerid, -1, "Nisi u vozilu!");
  	new vehicle;
  	vehicle = GetPlayerVehicleID(playerid);
  	AddVehicleComponent(vehicle, 1010);
  	SendClientMessage(playerid, -1, "Dodali ste nitro u vozilo");
  	return 1;
}