[POMOC] Padanje servera

Započeo Paul Castellano, Januar 08, 2015, 11:20:41 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: UP
Detaljan opis problema: Server pada(nije uvijek,recimo jednom dnevno)
Dio skripte:
DEBUG:
Citat[03:01:27] [debug] Server crashed while executing BERPv3.amx
[03:01:27] [debug] AMX backtrace:
[03:01:27] [debug] #0 0000006c in ?? (97, 116, 0, 1188480, 8840568, 138732, 16, 11, 8824300, 0, ... <15 arguments>) from BERPv3.amx
[03:01:27] [debug] #1 00000068 in public OnPlayerCommandText () from BERPv3.amx

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Seti se sta si poslednje radio u GM ili ubacio neku FS...AKo se setis daj  kod da vidim sta si radio

Radio sam cijeli update,ali server ima preko 100 igrača dnevno,tako da da je do neke komande...Nemoguće.Padne tek nakon 2 dana nekad recimo.

Server ima neke DDoSove,pitao sam razne poznatije skriptere,i rečeno mi je da je moguće da taj debug izbaci prilikom DDoSa(meni iskreno nema logike)..Pa ako je netko iskusnij ?
Inače ja ovaj public nemam u modu.

Pa pazi srw moze da padne iz milion razloga e sad tesko da ti iko moze dati onako precizan odgovor zasto on pada. Mozda imas neku komandu i kada se ona ukuca srw padne dal zbog nekog propusta ili stringa ima tu vise razloga... Ali takodje srw moze i da padne zbog jakih DDOS napada u koliko imas...

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Januar 08, 2015, 17:23:23 POSLE PODNE
Pa pazi srw moze da padne iz milion razloga e sad tesko da ti iko moze dati onako precizan odgovor zasto on pada. Mozda imas neku komandu i kada se ona ukuca srw padne dal zbog nekog propusta ili stringa ima tu vise razloga... Ali takodje srw moze i da padne zbog jakih DDOS napada u koliko imas...
Uvijek isti debug izbaci..Pa mi nije jasno...Nekad ne padne 3-4 dana,a evo danas pao 4 puta do podne :)

Sve komande sam po redu testao... :/

Pa iskreno ne znam sta da ti kazem jer kako ja sad da znam koja bih tebi komanda mogla da obori srw kada je neko ukuca kad ima dosta mogucnosti koje bih mogle da obore srw sto se komande tice... Nego imam jedan savet za tebe ako su ti komande u strcmp menjaj to u ZCMD ili YCMD moj savet je YCMD jer je bolji od ZCMDa.

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Januar 08, 2015, 23:51:53 POSLE PODNE
Pa iskreno ne znam sta da ti kazem jer kako ja sad da znam koja bih tebi komanda mogla da obori srw kada je neko ukuca kad ima dosta mogucnosti koje bih mogle da obore srw sto se komande tice... Nego imam jedan savet za tebe ako su ti komande u strcmp menjaj to u ZCMD ili YCMD moj savet je YCMD jer je bolji od ZCMDa.

ycmd mi je..

A nista neznam..Vratio sam mod na stari update pa ću pomalo ubacivati i gledati kod ponovo :)

Znam da je streamer 2.7.4 imao problem da obori srw e sada ne znam dali jos uvek to ima odnosno ne znam na kojim si hostu ako je KGB pokusaj da uzmes za streamer drugu verziju mozda 2.7.2