[Pomoc] 1 error

Započeo da s1ck ;x, Januar 06, 2015, 13:10:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: C RP
Detaljan opis problema: Menjao sam imena umesto Citizen moje ime servera i dobio ovaj error
Dio skripte: Error
D:\Users\Salipur\Desktop\Citizen RolePlay\gamemodes\crp.pwn(20) : fatal error 100: cannot read from file: "crashdetect"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Koliko sam razumeo trazi linijju 20,evo je linija 20
#include <crashdetect>

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: Januar 06, 2015, 13:13:42 POSLE PODNE od da s1ck ;x

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

nemas taj include u folderu pawno/include.
Ubaci tamo taj fajl i recompile skriptu.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Mozes da mi das download link? Pokusavao sam da nadjem ali ne mogu pravi sve nadjem nesto 3 nije to to.?

Denis_Lapi

*

Ajde ti ukloni taj include. Postoji plugins crashdetect, a za include, iskreno nisam cuo. Ukloni ti to da vidimo da li ce skripta raditi. Ako ne bude radilo ili baca neki error pogledacu malo bolje po netu, mozda se nadje nesto.

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Uklonicu,iskreno ja sam po metu tražio i našao samo neke plugine,obrisacu za nekih 20 mi uha kada dodjem na PC nemoj lock temu ako ne radi slučajno.

Denis_Lapi

*

U redu, resen problem.

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com