[pomoc]eror

Započeo Adem Ramic, Januar 06, 2015, 12:54:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: sg
Opis problema o kojem se radi:ovako ubacivo sam ono cj trcanje bilo mi ono glupo i odem kompajlat i nmg vise i ja opet vratit kako je i prije bilo nece ovo mi izbaci http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=95369699033554823032.png&file_imgur=wNGtThb.png
Dio skripte: //
Slika (neobavezno): http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=95369699033554823032.png&file_imgur=wNGtThb.png

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Nije to zbog tog trcanja, negde si napravio gresku sa {} zagrdama. Daj public da vidim

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

eo naso sam gdje sam pogrijesio...de mi ti sad cjeli kod kako da napravim ona lijepi sprint cj kak vec
Poslednja Izmena: Januar 06, 2015, 12:59:20 POSLE PODNE od Adem Ramic

Denis_Lapi

*

Ajde ti meni reci gde si ubaco to CJ trcanje.
Ja sumnjam u te zagrade, negde si neku obrisao pa ti zato ne radi.

A public ti je recimo:

public OnGameModeInit()
{
// Ovde izmedju si negde trebao staviti CJ trcanje, ako nisi tako onda je opravdano sto ti baca errore.
return 1;
}

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

ma ja sam se bio sjebo s ovim,de mi cjeli kod ya to trcanje cj da napravim

Denis_Lapi

*

Ubaci sledeci kod unutar OnGameModInit publica:
UsePlayerPedAnims(); // CJ trcanje

Sa ovim si postavio CJ brzo trcanje.

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

kod mene stoji ovako public OnGameModeInit()
                     {
i gdje sad ubacit taj tvoj kod haha da opet nes ne sjebem sad

Denis_Lapi

*

Pogledaj gore sta sam ti napisao. Citaj malo.
Rekao sam ti da se public sastoji od imena, dve viticaste zagrade i return 1; ili return 0.
To moras da imas, svaki kod stavljas unutar toga. A zdrava logika bi trebala da kaze "Aha, znaci ide ispod { viticaste zagrade, a izmedju } viticaste zagrade

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

nisam vidio ono gore
al opet sam to postavio i sve lijepo izbaci mi error na to rentu sad a kad skinem to cj trcanje i sve to ostavim samo ono sto treba bit sve normalno..

Denis_Lapi

*

Ma to ti ne ubacujes dobro. Sami mi nije jasno sto jer je to nesto jako prosto. Jedan kod klasican da ubacis.

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Denis_Lapi

*

Pa naravno da ima kad ti je sve ostalo sto ide u OnGameModeInit vam publica. Daj taj public vamo da ti sredim to, ne vredi da ti objasnjavam.

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

public OnGameModeInit()
{
UsePlayerPedAnims();
return 1;
}

Denis_Lapi

*

Daj mi mod jer ti ocigleno ne znas sta ide gde. Salji mi mod da ti to sredim, ovako ne ide..

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com