[Pomoc] ZCMD prebaciti na YCMD

Započeo purgerrr, Decembar 27, 2014, 23:00:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Svoja
Detaljan opis problema:Znaci naso sam filter scriptu a ovo je ZCMD znaci zelim znati kako prebaciti komandu u YCMD dal to ima neki converter ili trebam ja to ako neko ima iskustvo da mi objasni u kratko ili opsirno :P
Dio skripte:
CMD:kupisadnice(playerid, params[])
{
if(!PlayerToPoint(10.0,playerid, 1276.0425,-1652.8473,13.5659)) return SCM(playerid,-1,"{FF0000}ERROR: {FFFFFF}Nisi u trgovini sa drvima!");
SPD(playerid,DIALOG_BIRADRVO,DIALOG_STYLE_LIST,"Drva","1: Sljiva\n2: Kruska\n3: Jabuka","Odaberi","Izadji");
SCM(playerid, -1,"Provera stats imanja | /statsimanja");
return 1;
}

to zeilm prebacit u YCMD i jos par komandi
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
ovako izgleda YCMD : http://prntscr.com/5lm590

Moras sve te komande iz ZCMD rucno prebaciti u YCMD, naravno potreban ti je includ za YCMD ako vec nemas skini ga sa http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=169029 tu takodje imas i objasnjenje kako se koristi YCMD
I kad ga ubacis sredis ga u mod kao
#include <YSI\y_commands>

A ova komanda koju si stavio bi izgledala ovako
YCMD:kupisadnice(playerid, params[], help)
{
	if(!PlayerToPoint(10.0,playerid, 1276.0425,-1652.8473,13.5659)) return SCM(playerid,-1,"{FF0000}ERROR: {FFFFFF}Nisi u trgovini sa drvima!");
	else
	{
		SPD(playerid,DIALOG_BIRADRVO,DIALOG_STYLE_LIST,"Drva","1: Sljiva\n2: Kruska\n3: Jabuka","Odaberi","Izadji");
	}
	return 1;
}
Poslednja Izmena: Decembar 27, 2014, 23:12:53 POSLE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…

Pa mozes tako a mozes i ovako.

YCMD:test(playerid, params[], help)
{
    if (Provera ... ) return SCM (...);
    else if (Provera ... ) return SCM (...);
    else if (Provera ... ) return SCM (...);
    else
    {
        Sta komanda treba da uradi.
    }
    return 1;
}

Koliko sam vidio na modovima dodaje se i pragma tu:
YCMD:kupisadnice(playerid, params[], help)
{
    #pragma unused help
	else
	{
	}
	return 1;
}
Poslednja Izmena: Decembar 28, 2014, 13:51:19 POSLE PODNE od #Dado

Pa to moze a i ne mora, ako nece da koristi neki od 2 perametra onda moze da stavi #pragma unused ...