[pomoc]komande

Započeo Darko Atanasovic, Novembar 20, 2014, 18:26:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:moju
Detaljan opis problema:pa ovako hocu kad na admin/gm kad mu iskoci ono da upise admin lozinku i ako pokusa da ide f6 i na pr /stats da mu pise "Nemozete sad koristiti komande" i kad upise admin lozinku tad da moze da koristi komande
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

U tom delu kad admin kuca lozinku, mada ne razumem tacno o kojoj lozinci se radi, stavi da mu postavlja na primer varijablu na = 1;
Evo ti primer:
KucaLozinku[playerid] = 1;

U komandi /stats ubaci proveru za tu varijablu. Primer:
if(KucaLozinku[playerid] == 1) return SCM(playerid, 1,"Ne mozete sad gledati stats");
// Ako se ne ispuni, u ovom delu nek mu prikaze stats jer mu varijabla nije na 1

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Novembar 21, 2014, 14:57:26 POSLE PODNE
U tom delu kad admin kuca lozinku, mada ne razumem tacno o kojoj lozinci se radi, stavi da mu postavlja na primer varijablu na = 1;
Evo ti primer:
KucaLozinku[playerid] = 1;

U komandi /stats ubaci proveru za tu varijablu. Primer:
if(KucaLozinku[playerid] == 1) return SCM(playerid, 1,"Ne mozete sad gledati stats");
// Ako se ne ispuni, u ovom delu nek mu prikaze stats jer mu varijabla nije na 1

brate kad upise njegov password i posle mu izadje jos jedan password admin lozinka ili admin proverka neznam kako da ti objasniim i sad hocu da namestim dok neupise taj drugi password da nemoze da koristi komande !!

Stvarno te ne kontam sta treba admin kada se 1 loguje opet da kuca svoju lozinku ili sta!?

ja imam ovo http://prntscr.com/5b7d3p znaci kad pise njegov password i kad ga spawnuje pokaze mu se ovo i sad hocu dok ne upise tu sifru da nemoze da koristi niciju komandu ono kad proba da mu pise "nemozete sad koristite komande"

Lepo ti je rekao Lapi...ako uradis to on nece moc gledati /stats I morace da upise lozinku od admin panela.

Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part.