[Pomoc] Textdraw bug

Započeo Guerrero, Novembar 18, 2014, 17:34:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Ravens
Detaljan opis problema:Pozz,
Znaci koristi Ravens i odavno se na ovom modu desavalo da se textdraw neprikazuju kad treba(nece uposte da ih prikaze),onda prikazu se pogresnom igracu...Kako se to moze rijesiti,sta stvara taj problem?
Nakon restarta to se popravi privremeno.
Takodjer kad je prazan server kad ima jedan igrac svce radi perfektno,ali sa vise igraca 10+ stvara se problem.

Pitam se da li bi mi pomoglo ista ako bih umjesto Textdrawcreate koristio funkciju Playertextdrawcreate ..da li bi se promijenila situacija?
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
Poslednja Izmena: Novembar 18, 2014, 17:35:05 POSLE PODNE od Guerrero

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Naravno, prebaci sve player TD-ove.
Ova koju ti koristis je globalna, i prikazace se globalno tj. ako je stringujes mesace se stringovi.
Na pravimer ako neko gleda u isto vreme TD, prikazace se ima jednog igraca jer tu vrednost dobija stringovani TD.
Prebaci u playerTD i nece biti problema..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Ok hvala na odgovorima :) probat cu

Edit: Nepokazuje vise niakako TD-oe.
Muvanje camere koje sam uradio pokrece se,ali TD ove nepokazuje...nikako..

Problem je sto sam napravio Login/REg preko TD-ova pa nece sad da ih pokaze nemoze se uci na server...
Poslednja Izmena: Novembar 18, 2014, 22:20:50 POSLE PODNE od Guerrero

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Kako si kreirao TD i kako ga prikazujes?

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Novembar 18, 2014, 22:36:18 POSLE PODNE
Kako si kreirao TD i kako ga prikazujes?

Definisao: new PlayerText:UcitavanjeServ[12][MAX_PLAYERS];

td-ove iz globalnih u player td-ove prebaio preko Iplomax-a ig,exportovao i ubacio pod noplayerconnect
Pozivam ih: PlayerTextDrawShow(playerid, UcitavanjeServ[3][playerid]); //primjer

postavio sam ga na ista mjesta gdje su bili i oni globalni td-ovi njih izbacio ove postavio...