[Pomoc]koordinate

Započeo Mucee_Hadzic, Novembar 18, 2014, 16:35:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: ForstCarson od kajla
Detaljan opis problema: kako da pronadjem koordinate banke u selu ?? jer mi treba za pljackanje nema u tom modu te fs
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Ako mislis na onu banku u Palomino Creek, onda trazis ove koordinate
2305.6157,-16.1520,26.7496

ne znam ako si ikad skido taj mod i ako si gledo forst carson ood kajla sto je radio eto to je ta a ja msm da je ono palomino ccreek  all nezz opet

Nisam skidao taj mod, ali ove koordinate koje sam ti ja dao, su koordinate banke iz Palomino Creek..

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Pa napravi port komandu na te koordinate i videces da li ce tamo da te prebaci..
Koristi /save za dobijanje koordinata

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

da kucam save kad udjem u banku msm na ono mjesto gde mislim da se pljacka ?? i gde posle da ih nadjem msm to save

Denis_Lapi

*

Ides na start meni/dokumenti/GTA/savedpositions i poslednja koordinata je ona koju si poslednju ukucao.
Koristi /save ime da bi ti bilo lakse da pregledas koordinate..

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

evo nasao sam gde sam zelio i kucao/save i imam koordinate a kako sad da ubacim to u pawno ??
evo ovo npr. ako je ispravno i bez bugova

http://pastebin.com/tfwKxWXa

http://pastebin.com/4PiadFs5

Denis_Lapi

*

Pa je l' ti je decko lepo obelezio u skripti gde da zamenis koordinate, pogledaj malo kod..

if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 3.0, 2309.1899,-8.4444,26.7422)) // PROMIJENI KORDINATE, NA SVOJU BANK INTERIER!
                {

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

znam to pise sve ali kako da ubacim u pawno pod sta jer ne znam jbg tek poceo malo da radim  ;)

Denis_Lapi

*

Ovo stavi u OnGameModeInit()
robpossible = 1;

Sve ostalo mozes bilo gde, naravno definicije i varijable ma pocetku. A ovo ostalo gde hoces, samo je bitno da bude van svih callback-ova (publica)

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

jel mogu to stavit odmah ispod ongamemodeinit
a ovo ostalo skrooz dole na dnu skripte ?

Denis_Lapi

*

Rekao sam ti ovaj kod koji sam i oznacio stavi unutar publica kojeg sam ti rekao.
Definicije na pocetku, a ovo ostalo na kraju moda..

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

C:\Documents and Settings\Mustafa Hadzic\My Documents\Preuzimanja\Kajle Roleplay O.3x\Kajle Roleplay O.3x\gamemodes\up-rp.pwn(1631 -- 1633) : warning 215: expression has no effect
C:\Documents and Settings\Mustafa Hadzic\My Documents\Preuzimanja\Kajle Roleplay O.3x\Kajle Roleplay O.3x\gamemodes\up-rp.pwn(1633) : error 001: expected token: ";", but found "-identifier-"
C:\Documents and Settings\Mustafa Hadzic\My Documents\Preuzimanja\Kajle Roleplay O.3x\Kajle Roleplay O.3x\gamemodes\up-rp.pwn(1633) : warning 217: loose indentation
C:\Documents and Settings\Mustafa Hadzic\My Documents\Preuzimanja\Kajle Roleplay O.3x\Kajle Roleplay O.3x\gamemodes\up-rp.pwn(26141) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Documents and Settings\Mustafa Hadzic\My Documents\Preuzimanja\Kajle Roleplay O.3x\Kajle Roleplay O.3x\gamemodes\up-rp.pwn(26141) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Documents and Settings\Mustafa Hadzic\My Documents\Preuzimanja\Kajle Roleplay O.3x\Kajle Roleplay O.3x\gamemodes\up-rp.pwn(26141) : error 001: expected token: ")", but found ";"
C:\Documents and Settings\Mustafa Hadzic\My Documents\Preuzimanja\Kajle Roleplay O.3x\Kajle Roleplay O.3x\gamemodes\up-rp.pwn(26141) : error 036: empty statement
C:\Documents and Settings\Mustafa Hadzic\My Documents\Preuzimanja\Kajle Roleplay O.3x\Kajle Roleplay O.3x\gamemodes\up-rp.pwn(26141) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Documents and Settings\Mustafa Hadzic\My Documents\Preuzimanja\Kajle Roleplay O.3x\Kajle Roleplay O.3x\gamemodes\up-rp.pwn(26141) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

6 Errors.

vidi errora